Ne mogu ući u provodadžisanje

predložak liste rezultata za brzi izlazak

Umjesto da iznajmi stan ili se preseli u domove, Ann je predložila da bi Emma mogla ostati s nama u našoj slobodnoj sobi tokom prve godine studija. Sjedio sam u krevetu i čitao neko vrijeme držeći jedno uho otvorenim za bilo kakve zvukove iz susjedne sobe. Emma je rekla da ju je Gary nakon udaranja štapom prvo uzeo s leđa, a zatim ga je jahala dok nisu oboje došli drugi put. Nakon toga sam ga čuo kako kaže da ide u svoj stan da provjeri grijanje, a onda su se ulazna vrata otvorila i zalupila kad je otišao.

Znao sam da Emma ima novog dečka po imenu Gary i da smo par puta bili zajedno kao četvorka ne mogu ući u provodadžisanje. Brzo sam počistio sobu i više nije bilo pauka. Živio sam sa svojom djevojkom Ann nekoliko godina. Onda su se usred noći oboje probudili i Gary ju je ponovo pojebao, ovaj put u misionarskom položaju predložak liste rezultata za brzi izlazak.

Imali smo lijep dvosoban stan u preuređenoj viktorijanskoj kući u modernom dijelu grada u blizini lokalnog univerziteta. Mogao sam da ih čujem kako oboje teško dišu od napora, a zatim dugi stenjaj od Emme dok se Gary mora da je izvukao, praćen još jednim oštrim udarcem i Gary čestita Emmi na tome kako je bila dobra kučka i da treba da ode i da se sada očisti . Sada sam mogao da joj je guzica jasno označena sa šest ljubičastih preljeva od štapa. Mogao sam ga čuti kako joj govori da 'sisa duboko' i 'uzmi sve'.Činilo se da Emma daje sve od sebe, ali često se činilo da je stala i zapušila, pretpostavljao sam da ju je Gary jebao u lice, a zbog toga što je bila tako velika uzrokovala je da se napola guši. Pitao sam da li je probala analni, ali ona je odgovorila da je Gary jako dobro obješen i da ga je teško primila, pa to nisu radili često. U svakom slučaju, Emma se uselila i stvari su se uglavnom nastavile normalno osim što je ponekad bio red za onu kupaonice, a po stanu je bilo još odbačene odjeće. Vjenčanje i prijem su bili sjajni i u nedjelju je Ann prihvatila ponudu od starog školskog druga, koji je također bio na vjenčanju da ostane i ide s njom u kupovinu.Školski drug mi je ponudio da ostavi Ann kući nakon kupovine, tako da je to značilo da bih mogao propustiti kupovinu i prvi doći kući. Tako smo svi dobili isporučene pice i proveli veče gledajući američku sapunicu. Zamolio sam je da mi kaže nešto više, a Emma je rekla da su prva tri udarca bila teška, ali sljedeća tri bez gaćica su bila prava uboda.
Emma je skočila nakon posljednjeg udarca sa suzama u očima i počela pažljivo trljati zadnjicu. Jako sam uživao pričati prljavo tokom seksa, ali sada kada je Emma mogla čuti sve, mislila sam da bi Ann mogla biti prigušenija.