Predložak liste rezultata za brzi izlazak

zabavljanje sa ženama starijim od 50 godina. ured za upoznavanje blizu mene

Uvjerio sam je da ću joj dati 110% truda. Kakva sjajna priča, previše priča zaboravlja da koristimo "šifru" više nego što mislimo predložak liste rezultata za brzi izlazak. U početku sam mogao izdržati dok nije koristila obje ruke, ili nokte i uvijala - što je za gospodaricu Cierru bilo veliko!Vau kakva zabava!Radila je to nekoliko puta zaredom dok nije vadila krv -- :::uzdah::: Bio sam u raju!Zatim smo prešli na utege zabavljanje sa ženama starijim od 50 godina. ured za upoznavanje blizu mene. Nastavite sa pričom o njegovoj zloupotrebi lopte.
Zatim smo se popeli uz stepenice gdje me je gospodarica Cierra okovala raširenog orla, (stojeći) sa vezama za ruke i noge (i kragnom). Dobio sam nekih 10-15 udaraca za redom -- sve jako teško !Zadnje tri su joj bile na komandu da se "NE" sklope!!Jedva sam ih uzeo...čovječe volim što me je gurnula preko mojih granica!Pa....nakon što me ispustiJoš nekih 4 ili 5 puta, vratila se na stisak kako bi mogla vidjeti razliku u snazi ​​lopte nakon što sam se malo "omekšao". (Dobro, možda sam se pokazivao za nju - lol) Sjedila je na svom izbačenom i tjerala me da hodam preko sobe do nje (to je teško jer možete sumnjati da ste obustavili 17,5 funti između koljena) Osjećala je moja muda, komentirala kako je bilo dobro vidjeti ih kako dižu toliki teret.

Zatim se povukla, nasmijala i rekla: "Bićeš jako zabavno!"Vjerujem da sam u tom trenutku znao da mi se ova žena sviđa -- da ćemo se ona i ja zaista slagati (da tako kažem).