Konzervativna stranica za upoznavanje

oasis active dating

Glava mi se pomera unazad, i dalje te drži u ustima, malim potezima te rastežu.

Postavljam šinu marke pod pravim uglom od vas, i uz odsečno "Pričuvajte se", kratko, ali čvrsto pritisnite marku uz svoj obraz. Tvoji razrezani dijelovi, topli i vlažni, predstavljaju mi ​​moj prsten sa monogramom u kapuljači tvog natečenog klitorisa.

Završavam tako što ću se ljubiti duž svakog od tvojih deset prstiju konzervativna stranica za upoznavanje. U potpunosti zaslužuješ moje ime na sebi."Teško gutaš."Sada gospodine, molim vas... Sada čučim pred tobom i podižem tvoje lice ispucano suzama u svojoj ruci. koji se skidaju. Penjem se uz tebe, ponovo okrenut prema tebi, tako da smo na našim stranama, naš dah jedno na drugom.„Tako je dobro imati Vas kod kuće, gospodine“, šapućete. Pojačava miris vrućeg metala. Guraš se nazad na moj kurac, tvoj me anus proždire, obrazi koje drže četiri ruke, široko rašireni. Sa velikom pažnjom ližeš i sišeš svaku kap sperme sa svojih prstiju i dlanova, oči uprte u moje sve vreme. Provlačim kažiprst kroz prsten na prednjoj strani kragne i vodim te iz kuhinje, kroz kuću, u podrum. Nakon čarolije prekidate tišinu."Gospodine... Možda ti pomogne da osjetiš više da malo mene ostaje sa tobom uvijek kada moram biti odsutan.

Uzimaš moj neuredni kurac u usta i poslušno me čistiš, držeći ruke iza leđa kao što si treniran. Moja topla vlažna usta gutaju tvoju lijevu bradavicu i uvlačim je unutra, zubima stežući je dok sisam.

Kad ti pogledam stražnji dio, dupliran preko Konja, vidim da su ti noge napete, prsti nemirni, a usne tvoje blago razdvojene pičke svjetlucaju. Podižeš glavu i oprezno mi vraćaš pogled."Žao mi je, gospodine, ali to je istina.

Nemam smisla za mene bez mog Gospodara.""Uvijek si moj posjed. Odjednom ti brišem ruke s tvog dupeta i povlačim svoj ljepljivi kurac od tebe s gutljajem.Čvrsto se držeći za podnožje svog kuraca, štrcam gomilu za gomilom vruće guste pjene na tvoje dupe, dobivajući debele komade sperme na tvoju marku i po tvojoj guzici. Moje ruke počivaju na tvojim kostima kuka dok se njuškam na tvoje stidno krzno, moje napučene usne te hvataju, a tvoj miris ispunjava moje nozdrve dok se približavam tvom otvoru. Zadnji dio moje ruke miluje tvoj obraz dok sišem i grickam tvoju masnu venu, osjećam puls u ustima. Impresivno, održavate svoje hvatanje konja oasis active dating. Miris tvog sprženog mesa me opija.

hoćete li krstiti moju markiranu guzicu?"Počinjem nazad."Uskoro je, draga. Ali vaša odlučnost je očigledna. Jezik mi se vrti naprijed-nazad, istražujući grubu teksturu tvoje krute areole i metalni sjaj tvog pirsinga. Vraćam se na tvoje lice. Pretpostavljam da sam očekivao naš jutrošnji razgovor; razmišljao sam, da, ona nosi moje ime na bradavicama, na svom klitorisu. Kad sjednem za stol, ti se sklupčaš, još uvijek gol, do mojih nogu sa svojom činijom čokolade. Ubrizgam nekoliko velikih maziva u tvoj rascjep, i dok curi, kažem: "Prvo, pripremi se, draga."Vaši prsti počinju razmazati i širiti lubrikant u vaš anus, gore-dolje po vašem rascjepu, zaranjajući u i iz vaše glatke rupe. Tako sam ponosna na tebe. Oboje smo goli, a sunce struji kroz poluotvorene zavese. To je osobina na kojoj sam mislio da smo radili.""Znam, znam, gospodine.