Flurv dating site registracija

Super, pomisli Jill, sarkastično, šta da radim sada?Jill se našla u prilično teškoj situaciji flurv dating site registracija. Svojim vezanim rukama se naslonila na prečke uzglavlja kreveta, prislanjajući koljena do grudi. Klečeći, vezana lisicama za stub kreveta, mirisala je na sinoćnje pivo, mošus, spermu i svoj slatki miris sperme. Okrenula je glavu koliko je mogla da vidi Alexovu polugolu figuru naslonjenu na njen biro. Pupoljci njenih bradavica, koji su se oporavljali od Alexinog grubog povlačenja i ugađanja, polako su se dizali u susret sa tkaninom, a svaki kist čaršave se osjećao kao perje niz Jillina leđa. Alex je gurnuo ključeve ispred Jillinog nosa."Šta kažeš?"Pitao je, zadirkujući, ne znajući šta ona zapravo želi.

Zastala je, samo milimetar od njegovih usta. Izluđivala ju je od želje da zna da Alex u potpunosti kontroliše njeno zadovoljstvo. Alex je izašao iz sobe, ali Džil je čula slabe zvukove šuštanja u stanu.

Puls joj se ubrzao dok se brže kretala uz krevet. Jill je stisnula koljena uz Alexovo tijelo dok se držala za svoj snažan orgazam. Počela je polako, uživajući u njegovom prisustvu.
Alex ju je ostavio golu, prekrivenu finim odsjajem znoja, a njegova sperma se osušila na njenim leđima u malim, ljepljivim jezercima veličine novčića. Telo mu je bilo vlažno, ne od znoja, već od naknadnog sjaja vlage. Jill je pomislila na to kako ju je Alex poigrao nekoliko minuta prije. Ona je opkoljavala njegovo lice i bila nekoliko centimetara od njegovog nosa i usta. Alex je nastavio svoje stručne manipulacije Jill-inog klitorisa i otimanja, a Jill je bila bespomoćna, opet rob užitka koje je Alex pružao. Počela je polako spuštati njegove šorc niz noge. Prestao je da se liže i lagano je milovao njeno telo nakon orgazma, što je poslalo trzaje električnog blaženstva niz njenu kičmu.
Blagi uzdah oteo joj se s usana. Alex je položio svoju istrošenu i zadovoljnu djevojku na njenu stranu kreveta i mazio se iza nje, obavijajući rukama njen drhtavi okvir. Jill je pokušala da se podigne u klečeći položaj. Bila je zgodna, bila je uznemirena i bila je sama. Jill je još jednom masirala zapešća, prisjećajući se bola i zadovoljstva koje je primila kada je postala nepokretna.

Spustio je jednu ruku s njenog kuka na njeno dupe, klizeći prstom niz znoj navlaženu pukotinu. Njene bradavice su se ohrabrile na pažnju dok su joj lagano hvatale jastučnicu. Metalne lisice zveckale su o uzglavlje dok se jurila okolo, brinući samo o toplini koja je zračila iz njenog proreza. Glava joj je bila zabačena nazad u koncentraciji.
Njena stopala su joj pomaknula tjesteninu između nogu, a Jill je divlje grčila masu ćebadi. Svidjelo joj se. Jill se ukočila, pokušavajući učiniti da joj mali okvir izgleda nepretenciozno u masi posteljine na svom krevetu. Jill se odsutno ljuljala naprijed-natrag uz Alexina otvorena usta dok je sisao njene sokove. Samo što se ovoga puta zadovoljstvu nije nazirao kraj. Vrisnula je naglas dok je Alex nemilosrdno sisao njen nabrekli klitoris, koristeći silu da je gurne preko ivice. Pokrivači u kojima su ona i Aleks upravo vodili ljubav zvijali su se ispod njenog napetog tela, a ona se okretala oko njih. Okrenula se da se suoči sa svojim dečkom.