Datira u kraljevstvu božjem

zabavljanje s tipom razmišljanja

Izgledala je definitivno starije od svojih devetnaest godina. Onda opet.
Izašao sam na prilaz i pritisnuo daljinski. Dakle, nastavićemo kako smo do sada što se odeće tiče."Zastala je, razmišljajući, na trenutak, a zatim rekla sa osmehom."Pa, mislim da ćeš biti gola više nego u prošlosti datira u kraljevstvu božjem. Ispružila ga je da ga vidim, lagano ga okrenuvši prema svjetlu. Na kraju je poslužila sladoled i obrok je došao do kraja. Prebacivao sam svoju težinu s noge na nogu cvileći gotovo neprekidno.
Zahihotala se, a zatim pokušala da se uozbilji. Stao sam ispred nje sa kutijom.
Kao što možete očekivati, to usporava stvari. Kleknuo ispred mene, odvezao i skinuo patike, konačno skinuvši farmerke i gaćice zabavljanje s tipom razmišljanja.

Još jednom, hvala puno na komentarima i raznim razmjenama. Na jednostavnom i lako čitljivom pismu ugravirano je "Virginia"."Pobrinut ćete se da se ova strana vidi kada je nosite.""Nosit ćeš ga u svakom trenutku kada nisi Ginny. Izvinjavam se zbog dugog kašnjenja od 17.

Otvorila je malu kutiju i držala ogrlicu kada mi je pred očima izašao privjesak. Tenisice, gaćice, grudnjak, majica i farmerke. Bila je to razlika između posjete Parizu i preseljenja tamo. Ali vidio sam, s vremena na vrijeme, kako joj se uglovi usana trzaju dok se odupirala da se nasmije. Najlijeva garažna vrata su se podigla i ja sam se odvezao u prvi prostor.

Skinula je majicu i grudnjak i stavila ih na ostrvo. Prilično lijepa. Veoma me je izbacila iz ravnoteže.
Obukla sam se i spremala da uđem kada sam se sjetila svojih minđuša. Ali to vrijeme je trajalo samo dan ili dva. Na radnom stolu je bila obična torba za kupovinu.

Umjesto toga, većinu vremena sam provodio posmatrajući djecu i majke. Ljudi vole i brinu o svojim ljubimcima. dijela. Rekla je: "Večeras dobijam novog ljubimca. Pisalo je "Ako se pronađe, pozovite Katy na...", a zatim i broj njenog mobilnog telefona.