Deset najsmješnijih sajtova za upoznavanje

Gledao ju je sa strahopoštovanjem dok je uživala, grizući se za usnu dok je tiho stenjala. Ona se mreška oko njega, povlačeći se više dok je njegov jezik više puta prelazio preko njenih tamnih bradavica deset najsmješnijih sajtova za upoznavanje. nekako."Spustio se prema ćebadima pod kojima su se odmarali i zadovoljno zatvorio oči."U redu."Poljubila ga je u grudi, a on je osjetio kako je kliznula iz kreveta.
Obično joj nije bilo tako intimno ujutro, ali nešto je u vezi s ovim bilo drugačije. Ali osmeh je postao izraz poštovanja kada ju je ugledao.
Ali eto njega, ruke oko nje, ruku preko njene, trljajući njen klitoris naprijed-nazad dok mu je stenjala u usta i skupljala se, još uvijek nesvjesna njegovog trodimenzionalnog prisustva. Njegova žena, ispred njega, potpuno gola iza prozirnih staklenih vrata tuša, bila je mokra od glave do pete. Courteney je zastenjala glasnije nego ikad kada je osjetila kako joj ispituje ulaz.

Njeno disanje je postalo oštro i raščupano, a jasno je promrmljala "David" i udarila se kandžama u zid. Vukla je ruke niz njegova vlažna ramena kako bi uhvatila mišiće njegovih bicepsa, a zatim ih je prešla niz njegova leđa kako bi osjetila čvrste mišiće njegovog dupeta, koji se stežu i otpuštaju svakim senzacionalnim pokretom njegovog kurca u njoj. Courteney je odmahnula glavom u znak predaje."Slušaj, dušo, idem da se istuširam prije doručka, u redu?""U redu. Imala je glavu nagnutu unazad, a on je pratio njenu ruku da vidi da ima prst pritisnut između nogu. Voda se slijevala niz njih dok su se ljubili, klizeći između njihovih željanih usana.

Prešao je rukama niz njeno mokro tijelo, obožavajući koliko malo trenja imaju i kako je klizava osjećala pod vrhovima njegovih prstiju. Odvojila je ruku od svojih nogu i slatko ga obgrlila, ne trudeći se da ga pita po šta je došao;već je to savršeno jasno rekao."Dušo..." David je uzdahnuo, privlačeći je bliže. Nježno je naslonila glavu na njegovo rame, a on ju je nakratko poljubio u sljepoočnicu, zvuk njenog disanja i dalje je plitak i nemoguće ga je uhvatiti. David ju je nežno poljubio u rame, a zatim u vrat."Da, Sud?""Ne, samo sam te provjeravao", odgovorio je David, iskreno, "ali nisam očekivao da ćeš biti... Kada se okrenula, imala je zatvorene oči i jednu ruku iza sebe, držeći je na zidu. Tamo su ležali nekoliko minuta, uživajući u naknadnom sjaju nevjerovatnog seksa.
Ohrabrujuće ga je uhvatila za kosu, a on je započeo spor, dubok ritam, vrteći jezikom oko svake od njih u skladu sa svojim snažnim udarima. Glava mu je udarila o Courteneyin jastuk – mirisao je na nju, i on ga je duboko udahnuo, želeći da ga zatvori u boce i iskoristi kao osvježivač zraka ako je mogao. Uz sjajan uzdah, skliznula je nogom natrag niz njega i srušila se, sedeći na mermernoj klupi pod tušem;David ga je slijedio, umirujuće obavijajući ruke oko njenog golog struka.

Ispustila je stenjanje i opipavala njegovu kosu, dok je on posegnuo kako bi zakačio ruku ispod jedne od njenih nogu. Oči su mu i dalje zatvorene, slušao je kako otvara i zatvara vrata kupatila, i čuo je kako voda iz tuša teče... Kosa joj je padala svuda oko nje u grudvice, jednako mokra, a bila je okrenuta prema njemu svojim prekrasnim golim leđima. Hej, ležao je neko vrijeme, slušao, prije nego što se prevrnuo da ustane iz kreveta. Nije želio ništa drugo nego da se uvuče i završi posao, ali nije mogao pokrenuti noge. David je klimnuo glavom."I ja tebe volim. da ćeš biti tako uzbuđen."Courteney se nasmiješila i glumila ravnodušnost."Šta da kažem?""Nevjerovatno to jedva opisuje. Pritisnula se uz njega, prelazeći prstima preko gole kože njegovih grudi.„Ne znam“, pomisli David, igrajući se s ljubavlju njenom kosom, „pretpostavljam da otkad si počeo da pričaš o deci, ne mogu da budem dovoljno koncentrisan na posao, a da ne razmišljam šta bih mogao da radim da... Držao ju je uza se, provlačeći joj prste prema gore-dolje, a ona je na kraju pokleknula, lepršala oko njega dok je tražio njegovo oslobođenje uz tihe, duboke stenjanje i žešće, vlažnije poljupce.
Gurnuo je unutra, polako i erotično, i pljuštao poljupce po njenom vratu i ramenu, ližući joj grudi kako bi nežno sisao jednu od njenih bradavica. Courteney je obliznula usne."Prečesto razmišljam o tome.""Jako sumnjam u to."David je izgledao potpuno zadovoljan sobom.