Prednost zabavljanja sa mlađom ženom

Nagnuo se nad nju i još je ljubio, ovog puta prstima da joj štipa bradavice i gnječi grudi."Rachel, moj Bože, tako dobrog okusa..." poljubio ju je snažno prije nego što je prešao na njen vrat, njenu ključnu kost, a zatim i njenu areolu. Podigla je pogled prema njegovom licu dok su joj se ruke stavljale na njegova prsa, osjećajući nepravilno disanje koje je odgovaralo njenom.
Rumenilo koje je preplavilo njen vrat do obraza dovelo je njegov pogled koji je smelo vijugao nazad do njenih očiju. Nježno je spustivši je legla ispred njega, mrdajući ga i pozivajući ga bliže. To je to, vrijeme je prošlo, pomislio je. Džejmsovom kičmom prođe drhtaj dok je premetao misli koje su mu se skupile u umu pripremajući ovaj sastanak. Jedva su mogli potpuno prestati da se kreću nakon takve aktivnosti, a zajedno su se ljuljali dok su silazili sa visine koju su dijelili. Oboje su ležali zadihani, zadovoljni i prezasićeni senzacijama orgazma.

S pažnjom, bolno sporom pažnjom, James je gurnuo da razdvoji usne njene vatrene male mace glavom svog penisa. Okrećući stranicu u debeloj knjizi koju je pročitala, njene su oči besmisleno skenirale riječi ispred sebe. Zastenjala je vrlo glasno, s bolnim izrazom lica koji je odavao okretanje njenih kukova koji su ga tjerali dalje unutra.

Osmeh je pratio njegove usne dok su se penjale u susret njenim još jednom. Njene oči su ga molile da nastavi, moleći ga da je nabije na kolac. Oči su im se ponovo sklopile, nesalomivi pogled svesti o nadolazećim uzbuđenjima držao ih je zajedno. Uzdah joj se oteo iz pluća dok su se prvi put nežno poljubili, a ona je lagano ugrizla njegovu usnu dok su izlazili na vazduh. Razumijevajući, a želeći isto, pojačao je svoje napore, potpuno prodirući u ovu zategnutu mladu stvar sa svakim vrhuncem ritma. Kako je Džejms počela da koristi svoj penis sa većom snagom, njeni kukovi su se dizali da bi ispunili svaki potisak, a njihova koža je ubrzo poprimila šareni šmek kada se spojila."O Džejms! O dragi bože!"vrisnula je bez daha."Jebi me molim te! Koliko god hoćeš, mogu to podnijeti! Samo mi daj, o moj Bože!"Glas joj se dizao i spuštao dok su riječi koje nije imala pod kontrolom izvirale iz njenih želja.
Druga ruka se spustila na njenu dojku i počela je grubo da je kotrlja i štipa, tjerajući je na dalje visine. da te poljubim?"upitao je, znajući već odgovor, ali je ipak primio potvrdu. Zatim je zaletjela unatrag, prema njegovim stopalima, i spustila topla usta na njegov omekšali kurac. Zatim mu se vratila u zagrljaj, cvokoćući usnama, i prislonila se na njegova prsa..

Ti si upravo ono što želim", glas joj je lagano podrhtavao dok je šaputao."Ti si upravo ono što mi treba", jedva je završila rečenicu kada ju je zgnječio o svoja prsa i ponovo spojio njihove usne. Oči su mu preletele preko njenih crta lica, strugale niz njen vrat, a obrve su se podigle kada je primetio stanje njenih bradavica. Njegove ruke su se spojile kako bi uhvatile njena ramena blizu njenog vrata, a on ju je pogledao u oči dok je gurao dublje u njenu mačku koja je curila. Polako se ispravljajući i okrećući, Rachel je sjela na ivicu malog stola nad kojim se bila nagnula. On je progunđao, ona je ispustila tihi prigušeni vrisak, i oboje su uživali u činjenici da je ovo samo početak. Moram da je učinim svojom... Razmijenili su još nekoliko osmijeha uz čvrst stisak ruke i pustili prste da vuku druge dok su otpuštali stisak."Moji putni aranžmani su me doveli ovdje prije nego što smo se dogovorili da se nađemo, tako da sam mogla provjeriti rezervaciju", objasnila je."Želite li vidjeti kolibu?"Pomerila se da vrati džemper oko sebe, a knjigu ispod ruke, dok je stajala.
Vrata su se otvorila uz veselu škripu i predstavila se uredno uređena unutrašnjost doma. U ovom trenutku je izgubila svaku nadu u sveobuhvatan govor i ležala je tresući se i trzajući se ispod njega. Obojica su na trenutak zaboravili da dišu."O moj bože.. prednost zabavljanja sa mlađom ženom.
Iznenada se uspravivši, okrenula se prema njemu i utisnula mu neizrecivo mek i nežan poljubac na usne. Nikada se ranije nisu lično sreli¬, i dok su razmjenjivali fotografije, video i prije svega riječi, njen stomak je treperio od leptira u očekivanju upoznavanja.