Prednost zabavljanja sa mlađim muškarcem

ekvadorski običaji za upoznavanje

Zatim sam unio drva i zapalio vatru u kaminu. Oni stariji u braku su bili najzabavniji i često su bili najavanturističkiji. U svakom slučaju, skinula je gornju odjeću i rekao sam joj da priđe do vatre da se ugrije. Bio je dugačak i ravan i spuštao se do ramena osobe prednost zabavljanja sa mlađim muškarcem. Kamisol je bio nisko izrezan i pokazivao je dosta dekoltea, a imala je parfem koji je bio opojan mirisom. Ovo bi bio početak predigre koji bi dovelo do noći intenzivne strasti i vruće slatke majmunske ljubavi. Obojica smo otpili gutljaj i onda se naizmjence pijuckali dok smo prekrižili čaše i ponovo nazdravljali. Međutim, koliko god to izgledalo otrcano ili otrcano, najbolje sumira ono što mi je palo na pamet prije samo dvije godine. Počela je da peče marshmallows i potpuno uživa u tome. Dok sam to radio, čuo sam da voda ide gore, a onda sam čuo kako ona na tovarnom potkrovlju zove dolje."Hej dušo, gdje mogu staviti svoju odjeću?""Samo ih baci dole i ja ću ih uzeti kasnije."Odgovorio sam."Jeste li sigurni", dodala je."Da, bit će dobro."Upravo kad sam to rekao, ušao sam u glavnu dnevnu sobu misleći da će biti ili u ogrtaču ili pod tušem, ali nije bila ni jedno ni drugo. Znate koliko su te zemlje stroge i ne bismo ih dobili još dugo i Bio sam vezan i odlučan da izgubim svoju trešnju prije nego što sam otišao. Možda bismo mogli sjesti pored vatre i popiti čašu zajedno što bi bilo zabavno ekvadorski običaji za upoznavanje. Pošto nisam imao farmu i mlečnu stoku, bio sam odlučan da dobijem što više mleka i mlečnih proizvoda koje mogu da složim sa ostalim osnovnim namirnicama plus meso i druge stvari koje mogu da kuvam. "Bili smo dva broda koja su prošla noću, dva stranca koja su se slučajno srela i koji bi se ujutro rastali da se više nikada ne vidimo.

Povrh svoje kamizole nosila je ogrtač od čipke dužine do struka odgovarajućih boja. Međutim, nekoliko minuta kasnije lupanje se vratilo i postalo upornije. Zatim sam nekoliko minuta kasnije čuo otvaranje vrata i korake dok je silazila iz potkrovlja ušla je kroz dnevnu sobu u kuhinju u kojoj sam ja bio. Iz garaže sam prošao kroz ograđeni prolaz do ulaznih vrata svoje kabine na više nivoa. Shvatio sam da uživa u vrućem tušu videći kako je napolju hladno. Donio sam zajedno sa drvenim ražnjem koji je ležao na poslužavniku, a ona je prišla i sjela ispred vatre.
Kako sam pomalo romantičan i znajući da dame vole da se piju i večeraju, rekao sam Holly da se raskomoti dok odem po neke stvari. Zatim je uzela malo trešnje i stavila je u sredinu šlaga i uzevši medenu čašicu, sipala je med na vrh hrpe i potrčala od prepona, uz torzo do između grudi."Uh-Oh", rekla je istim glasom djevojčice."Holly treba tatu da je ponovo očisti," i s tim sam krenuo na posao.. Moj ortak je rekao da je to dokaz bezobrazluka, ali ja mu nikad nisam obraćao pažnju, samo sam mislio da je pun toga. Sljedeća stanica mi je bila u kuhinji gdje sam izvadio šlag, kockice sira, grožđe, jagode, višnje maraskino (svijetlocrvene koje se nalaze u piću) i kockice goveđeg štapića. Zatim je razigranim podrugljivim glasom djevojčice rekla "Uh-oh, Holly je napravila bu-bu i dobila hranu."Naslonila se na laktove s djelomično raširenim nogama i zavodljivo se postavila i rekla "Holly treba pomoć u čišćenju", slatkim glasom djevojčice i zaigrano nestašnim pogledom dok je stavljala prst u kut usana i nakrivila glavu i okrenuo ga s jedne na drugu stranu.

Sve sam vidio bila je tamnoplava teška parka s kapuljačom, nešto što je izgledalo kao tamno siva (skoro crna) pantalone, rukavice i čizme od trapera. Predstavila se kao Holly i rekla joj da se zovem Jason."Drago mi je da smo se upoznali, Jasone", rekla je Holly slatkim glasom pune ljubavi."Znaš da si pravi spasilac života", dodala je i zatim mi nastavila pričati kako joj se auto pokvario na putu oko milju i po unazad. Stajala je na ivici u svoj svojoj goloj ljepoti. Umjesto toga, bio je to pun poljubac pravo na usne, koji nije trajao nekoliko sekundi, već je trajao skoro pola minute.
One koje su nosile uski lepljivi spandex tip i koje Uglavnom su bile plavuše za koje je rekao da su se uvijek brijale. Ispod kapuljače u parki bila je crna skijaška maska ​​i dok je skidala, izašla je duga griva plavosmeđe boje meda. Posljednja stvar koju sam nabavila bila je činija tople vode i krpa za pranje i sa svim ovim stvarima, odvezla sam kolica u dnevnu sobu gdje me je Holly čekala izvaljena ispred kamina spremna da se „zabavi. Uzevši ga za zube, stavio sam ga u usta i pojeo, a isto sam uradio i sa desnom stranom jagode. Holly je sjela na kauč i postavila se u zavodljivu poziciju. Prvo što je uradila bilo je da je požudno rekla "Bože, kako je ovde užasno toplo", i skinula čipkani ogrtač i gaćice tako da nije nosila ništa osim čarapa. Stigao sam u svoju kabinu, vratio se u svoju garažu 25x 25 i istovario zadnje sjedište svog crvenog super duty dizel pick up-a sa 4 vrata i pogonom na 4 točka.
Takođe sam dobio dvije matirane čaše,šraf od čepa i kantu leda. Zajednica je bila smještena na oko 6000 stopa nadmorske visine samo oko sat vremena od srednjeg grada u kojem sam radio kao viši arhitekta.