Problemi u sklapanju provoda modernog ratovanja

Budi strpljiv, maleni. Završivši da se skine, Stejsi je posegnula da otkopča Rebekinu suknju i skinula suknju i gaćice sa nje. Dr Parkerova ruka je bila sljedeća, raširivši njene unutrašnje usne, a njegova ruka naslonjena na Stacynu koja je mljela njen dlan u klitoris veličine gumice. Mali stavi noge na sto sa podignutim kolenima. Nakon još nekoliko minuta njena anksioznost je ponovo počela da raste kada se on okrenuo svom laptopu i počeo da tapka.
Samo znaš da je ovo dobro kada nijedna od tvojih prethodnih veza nije imala. Oba muskaraca a žene su bilePrivukao ju je njeno tijelo od 5'6" s puno oblina na pravim mjestima. Jedina pauza od njegovog tapkanja bila je kada se Stacy vratila u sobu noseći torbu, ali umjesto da dođe do Rebecce, otišla je da stane iza dr Parkera. Dok se vraćala, bila je zaprepaštena kada je zatekla Stacy, tehničku pomoć dr Parker kako stoji pored njenog sjedišta i pruža joj testni paket.
Kako je vrijeme odmicalo, strah da se Stacy neće vratiti izgledao je više činjenica nego mašta. Sada je bio red na Stacy da stenje: „Uvek sam znao da ćeš imati prelepe grudi, zrele i čvrste. Voda je bila savršene temperature, a ribanje je bilo gotovo poput senzualne masaže koja se proteže od sredine butine do malo ispod mace problemi u sklapanju provoda modernog ratovanja. Tada je možda imala vremena da se istušira i pojede mali doručak da smiri stomak. Udahnula je u kratkim dahovima, izazivajući njeno zadovoljstvo. Pitala se koliko će je dugo tjerati da sjedi i gulaš se.