Tagalog upoznavanja

speed dating nyc ove sedmice

Posegnem za ky želeom i ubrizgam ga u ruku da ga zagrijem. Dahćući i stenjajući, moleći me da ne prestajem. Vi kukate da ćete dati sve od sebe.

Tražite od mene da stanem na sekundu dok ne prođe poriv za spermom. Moj jezik nastavlja da vodi ljubav sa tvojim dupetom, ulazi i izlazi, liže te i bocka.
Mogao sam vidjeti tvoj puls kako pulsira u njemu, a on je ljuljao okolo, trzao se, pokušavajući da mi vrati usta. Spuštam lice i isplazim jezik. Učinio sam to nekoliko puta, zbog čega ste nekontrolirano stenjali i trzali kukovima.
Moj jezik ne može doprijeti tako daleko, i zaustavlja se tik do zaista osjetljivog mjesta ispod glave.pokušavaš izvući samo malo, pokušavajući da moj jezik dovedeš dalje do tvog kuraca. Zatim sam spustio usta niz tvoj kurac i ponovo čvrsto stisnuo usne. Moja usta su se polako počela puniti dok je krv počela juriti u tvoj penis tagalog upoznavanja. Približavao se pokretanju mog refleksa grčenja, usta su mi sada puna tvog tvrdog kuraca, vlaga je bježala s mojih usana i kapala na tebe, mlaz koji se spuštao do tvojih jaja, čineći ih svrbežnim. Kako si postajao sve deblji u mojim ustima tako si postajao sve duži. Vilica mi se počela umoriti od držanja tolike napetosti na tvom kurac, ali ne pomjerajući previše glavu. Polako su moje usne počele da se penju do tvog penisa, držeći te duboko u mojim vrućim ustima, ali sprečavajući da zađeš previše duboko speed dating nyc ove sedmice. Dok te gledam u oči shvataš da ne želim da se pomeraš, pa si mirno ležao. Opet si pospan, pa sam te pustio da utoneš u san. Nisam baš ništa radio, samo mi je bilo u ustima, ležeći na jeziku. Ne biste ga mogli pomjeriti da ste htjeli. Tvoj kurac je bio veoma topao u mojim ustima.
Počinjem da iscrtavam veliki krug oko tvog pupoljka, koji se polako vrti prema unutra, svaki prolaz sve bliže i bliže tvojoj uskoj rupici. Počinjem da ga lajkujem, masiram, tjeram da želi još.

Prelepo, tako teško za mene, lepo i mokro i sjajno iz mojih usta, glava jako natečena, koža izgleda tako zategnuta, pre sperma polako curi iz glave. Gurneš svoj kurac duboko. Pritišćem ga jezikom, pokušavajući da se probijem unutra. Polako sam počeo jezikom da masiram donji dio osovine, lagano ga pomičući, prateći liniju naprijed-nazad od mjesta gdje se prvi put pojavljuješ na unutrašnjoj strani mojih usana i vraćam se prema glavi. Ljubim te tamo, masiram usnama, golicam jezikom.
Pogledao sam dole. Ležao si tako, zatvorenih očiju, stisnutih ruku, grbao bokove, kurac ti je stršio pravo gore, bistra rijeka predsperme curi iz glave. Dovoljno dobro za mene.

Moja usta drže korak s tobom da ne uspiješ.Čvrsto te hvatam za kukove i pokušavam da te držim mirno. Zatim niz svaku stranu, crtajući svojim jezikom krug vlage oko tvojih jaja. Moje usne su bile jako čvrsto zatvorene oko baze. Povukao sam ga tako što sam malo podigao glavu bez pomicanja usana, a onda sam ih malo olabavio da bi ti lagano izklizao. Ti glasno uzdahneš i kažeš mi da si sada dobro. Posegnem i vratim prst u tvoje dupe, i to je to. Prestajem micati jezikom i gledam u tebe.otvoriš jedno oko i pogledaš me. Ležao si budan, još nisi otvorio oči, dovoljno zadovoljan da ne napraviš bilo kakav pokret ili izgovoriš nijednu riječ.