Muškarac nakon razvoda zabavljanje

Naše sise su se trljale jedna o drugu. Tina, kao najotvorenija u grupi, odmah je krenula u poteru."Dakle, mislim da svi znamo na čemu smo. Vratili smo se u dnevnu sobu i zatekli Smithove kako se izležavaju na sofi u gotovo zavodljivom položaju. Prišao sam Tini, uhvatio je za ruku i pomogao joj da ustane. Ako ne dobijem nešto u mački, poludio bih. Ja sam, s druge strane, bio lud od želje. Tina je kleknula pored njega i zajedno su sa odobravanjem pogledali moju mokru rupu. U isto vrijeme sam došao, gurnuvši svoju pičku toliko dolje na prste Smithovih da sam mogao osjetiti njihove zglobove na svom klitorisu.

Moj muž je svima natočio piće i smjestili smo se u dnevnoj sobi da razgovaramo prije večere.Činilo se da imamo mnogo toga zajedničkog – vazduh je bio nabijen koketnom energijom. Zauzeta sladoledom, upozorila sam Kurta na svoje sumnje. Tina je ponovo obukla svoju odjeću, a Jeff je zakopčao pantalone.
Nakon nekoliko minuta hvatanja daha i uživanja u mirisu seksa u zraku, Smithovi su ustali. Zabila je prst dublje u moju pičku, a ja sam zamalo došao na licu mjesta.

Nakon otprilike 15 minuta ljubljenja, trljanja i dodirivanja, Jeff je ustao i uhvatio me za ramena i nježno me položio na veliki otoman. Provela sam sljedeća dva dana planirajući, kuhajući i pitajući se kakav su zapravo par Smithovi.

Usred jedne od poznatih muževljevih priča, uhvatila sam Tinin pogled – otvoreno je zurila u mene i smješkala se – na ono što sam mogla samo naslutiti kao flert. Svi Tinini detalji ne samo da su me osramotili, već su i pokvasili moju macu. Zahvalili su nam se i obećali da će nas vrlo brzo pozvati kod njih na "večeru i desert". Zabacila sam glavu na vrijeme da vidim kako moj muž dostiže isti nivo uzbuđenja – i on je bio na ivici dolaska. Raširio mi je noge i povukao mi gaćice u stranu. Kad smo se vratili u dnevnu sobu, nisam mogla pogledati Jeffa u oči. Jeff se odlučio pridružiti zabavi i zabio dva svoja prsta u moju pičku, koja je sada bila pravilno popunjena. Odjednom sam tačno znao kakav su par Smithovi zapravo. Sa zadovoljstvom sam prihvatio pomoć, nadajući se da ću večeru započeti što je prije moguće. U 7:30 zazvonilo je na našim vratima, a Džef i Tina Smit su ušli sa bocom vina. Mljao sam svoju mokru macu po njenoj butini – gaćice su stvarale gotovo nepodnošljivo trenje muškarac nakon razvoda zabavljanje. Razgovarali smo nekoliko minuta i pozvao sam nju i njenog muža na večeru u četvrtak uveče. Počeo sam jebati njen prst, pomicati kukovima naprijed-nazad, pokušavajući natjerati taj nježni mali prst da me ispuni. Mogao sam osjetiti vlagu moje mace kako se upija kroz moje gaćice. Ispričala mi je koliko je njen muž bio vješt da joj ugodi i kako su voljeli maštati o tome da dovedu još jedan par u svoje vođenje ljubavi. Voleo je da me gleda kako "nastupam" za njega – činjenica zbog koje sam poželela da budem još gadnija za njega.

Tada sam počeo da je svlačim, sve dok i ona nije bila samo u gaćicama. Nakon sat vremena koktela, Tina je pitala može li mi pomoći u kuhinji.