Priključiti upozorenja

Večera je stigla.

Nisam mogao a da ne primijetim njezinu guzicu nabijenu u uske pantalone i primjetan nedostatak linija gaćica dok je odlazila. Konobaričini prsti su se pojačali, usis njenih usta na mom klitorisu je postajao sve jači."Molim te!"šapnula sam mahnito."pusti me da svršim gospodarice!"Brzo sam dolazio do tačke bez povratka. Ona zna da tvoja zgodna mala pička kaplje spermu po cijelom kožnom sjedištu. Oklevala je na trenutak kada se približila i mali osmeh joj se raširio licem kada je uhvatila moj pogled. Izložba ispod stola je definitivno moj kiks!Ovo je tako dobro napisano da se osjećam kako sam uronjen u to. Ubacila je dva prsta u moju rupu, savijajući ih da dodiruju moje posebno mjesto. Moja gospodarica se zakikotala ugledavši moje dvije kvrge koje su se pritiskale na tkaninu moje haljine.

Nakašljao sam se u čašu za vino, zatvorio oči u želji dok sam joj premazivao stopalo svojim sokovima dok mi je mini orgazam trzao tijelom. Koža je bila hladna uz moju kožu i osjetio sam kako mi svila sada dodiruje unutrašnju stranu bedra, polako puzeći prema mojoj vagini.

Primijetila je da je moja čaša skoro prazna i primaknula mi se kako bi mi je ponovno napunila. Ispustio sam tiho stenjanje kada je počela brzo da ga trčkara jezikom. Moja Gospodarica je otpila još jedan gutljaj vina, netremice zureći u moje lice. Moja Gospodarica se nasmiješila, gledajući u moj cakleni izraz lica dok sam pio još jedan gutljaj vina da se smirim."Ne, hvala draga priključiti upozorenja. Mogao sam osjetiti prste zakopane u meni, tjerajući me više.
Ona zna da ja to radim."Ponovo sam zatvorila oči od stida i želje kako sam se približila potpunom orgazmu. Lagano se zahihotala na izraz mog lica i podigla stopalo više uz moju nogu.
Zatim je napravila jedan dugi zamah, uhvativši sve moje sokove koji su curili. Ionako sam sjedio na rubu stolice od kada sam se vratio nakon što sam namjestio haljinu tako da mi je maca bila dovoljno blizu da se konobarica nagne.

Namignula mi je i ja sam bijesno pocrvenio. Sretan rođendan restoranski seks je bio prilično nevjerovatan!Ne zaboravite dati napojnicu konobaru!Hvala!Fantastična ljubavnica, pišite više ovako. Dobra hrana i pokorni seks. Ruke su mi sada hvatale sto, zglobovi su bili bijeli od snage mog stiska. Nasmiješila se i pitala da li nam treba još nešto sa tim njenim divnim naglaskom.
Zadrhtala sam kada je konobarica počela jezikom da istražuje nabore moje mace. Pred mene je stavljen filet minjon, pečene šparoge i pržena foie gras. Gospodarica je odjednom prestala da me dodiruje nogom, baš kad sam se spremao da krenem.
Ponovo sam počeo da crvenim, želeći da se bezbedno vratim u kuću u privatnosti naše spavaće sobe."Ona zna, mala. Mogao sam da čujem druge goste kako pričaju u daljini, a njihovi glasovi su se mešali sa mekim violinama koje su svirale preko zvučnika. Sve vreme me je konobarica dovodila bliže vrhuncu. Otpio sam veliki gutljaj vina da pokušam da se smirim, ali nije išlo. Konačno, moj orgazam je splasnuo. U to vrijeme opet se vratila konobarica donoseći naše salate. Zatvorio sam oči, duboko udahnuvši kroz nos da uhvatim pune ukuse delicije. Konobarica se lijepo nasmiješila, jednom klimnula glavom i otišla do one strane stola koja je bila skrivena od pogleda. Konobarica se uklonila ispod stola, a lice joj je blistalo od mojih sokova.