Dobio sam spojnu crkvu

Kimina ruka je došla do Kateine ​​glave i uvela je unutra. Bile su meke i nežne.Čujem zvuk iza nas."Gospođo, mogu li vam nešto donijeti", razgovarala je s Rileyem dobio sam spojnu crkvu. Prije nego što smo otišli, Kim je rekla Kejt šta se dešava."Večeras imamo nekoliko prijatelja.
Nakon što je Kate otišla, okrenuo sam se Rileyju."O čemu se radi?"pitao sam je."Mislite na novac?. Ako se ne vratimo do tada pustite ih unutra i ponudite im nesto za pice. Josh ovo su tri moje najbolje prijateljice Amanda, Kaila i Riley."Pružila sam ruku "Drago mi je da sam te upoznala" rekla sam svakom od njih.

Njena kratka haljina i štikle otežavale su to."Hej serverka!"zvao je tip sa druge strane travnjaka."Moor pivo!""Da, gospodine", rekla je."Jednu sekundu."Požurila je da mu napuni piće. Kada se Kate vratila sa svojom čašom, Riley joj je dao novčanicu od deset dolara.
To znači da joj mogu šefovati cijelu noć i tretirati je kao govno pred svima bez ikakve brige o posljedicama."Kim je bila đavolska.Čuo sam Kate kako otvara vrata."Zdravo, gospodine", rekla je."Mogu li vam donijeti piće?"Muški glas joj je odgovorio: "Gospođo Džonson šta radite ovde?!"mora da je to bio jedan od njenih učenika."Poslužujem piće na zabavi gospođice Brennan. Kaila je bila otprilike ista kao i Kim. Ovog puta Kate je prva odgovorila "On želi da mu popušim kurac."ona je rekla."Nisam razgovarao s tobom!"odbrusila je Kim.

Činilo se da je Jennifer Aniston prednjačila. Opet je bila Kejt. Predivna u svakom pogledu. Rajli i ja smo ostali i gledali iz hidromasažne kade. Primaknula mi se i privila se uz moju ruku. Kate je dobro obavila posao da nas drži do kraja pića noći. "Da, ali, Kim, ovo je opasno." Rekao sam joj.

To nije bio zadnji put da je pipkana te noći. Neposredno iznad mace imala je malo crveno srce."To je slatko", rekao sam joj."Dozvolite mi da malo bolje pogledam. Naravno, nije mislila na Kate.
Mogao sam vidjeti osušenu spermu od prethodne noći zapečenu na unutrašnjoj strani njenog butina. Proveo sam veći dio noći flertujući s njom. Osjećao sam kako nas Kate posmatra otpozadi. Kim je ponovo otišla da kontroliše situaciju. odomaćeno.
Nakon što smo odlučili, Kim se okrenula prema Kate i raskrstila svoje gole noge, pokazujući svoju macu da je Kate vidi. Obje su bile u školi na istom univerzitetu u susjednom gradu.

glasan tresak i prskanje iza nas. Veceras se morate najbolje ponašati.Želim da se nađete sa svima na vratima.