Amin i k dating

Uradila sam osnovne stvari za svog sina i pobjegla u svoju sobu, plakala i napijala se da spavam. Ubilo me je to što se u subotu uveče moj divni mali čovjek onesvijestio kod kuće u 8:30.Željela sam da doživi ista iskustva kao djeca i njegov otac. Nisam pao, bio sam društveno nezgodan. Vježbao sam na mami.
Da, ne. Uvijek sam bio veliko dijete, ali nisam imao koordinaciju. Svi su znali.

Bez znanja pune dve godine. Ja sam Brent. Smjestili smo se u roditeljski ritam i bilo nam je ugodno. A početak je opravdao sredstva. Nije tako dugačak kao moje uobičajene priče, ali mislim da sam to učinio pravedno.
Nisam mogao odgovoriti. Između Markove penzije, životnog osiguranja i investicija, Brent i ja smo se vratili kući sa lijepih 2,8 miliona dolara. Njena druga ruka bi se podigla i zapalila plamen. Znao sam da nema prijatelja. Bio sam sretan, čak i ekstatičan, ali ne posebno ponosan.

Idi u krevet, Brent."Neki dio mene je očekivao mnogo gore. Ali jesam. Sljedećih nekoliko mjeseci bilo nam je teško. Uvijek sam mislio da ako mogu razgovarati s njom, mogu razgovarati sa bilo kim. Moja spavaća soba je postala grobnica mog života koji se polako raspada."Mama? Mama? Mama, možeš li da gledaš crtane sa mnom?"Kad sam se probudio, vidio sam svog sina. Nikada nisam imao nijednu devojku amin i k dating.
Dovraga, moja mama je imala bolji dosije u vezi sa zabavljanjem od mene. Uhvatila me je za ruku i stavila hladnu flaširanu vodu i par aspirina u nju. Samo sam ga pogledao. Otpio sam još jedan gutljaj i pogledao na sat u autu.8:12.