Izlaziti s nekim sa oštećenjem mozga

Bilo je nečega u načinu na koji je izgledala i razgovarala s njim što je ostavilo na Johna jasan utisak da ona misli isto što i on, i on je odlučio pokrenuti stvari u tom smjeru što je brže moguće."Nema smisla da stojim ovdje", rekao je samouvjereno."Pretpostavljam da ću se družiti s njom vani...osim ako ti ne bi smetalo da čekam u tvojoj sobi."Harriet nije rekla ništa osim osmijeha koji mu je uputila sve što je govorila umjesto nje. Bez sumnje, bila je zgodna, a njegov um vezan za seks je to brzo shvatio."Pa?", rekla je, trgnuvši ga iz sanjarenja."Da, izvini", odgovorio je John, zatečen."Znate li gdje je?""Imala je čas", odgovorila je djevojka, "Mora da je pregazila.""U redu, hvala", rekao je, pokušavajući da se pravi glup."Čekat ću.""Ti mora da si tip kojeg je poševila sinoć, zar ne? Vrati se još jednom?""Ummm, da", rekao je stidljivo. Džon je znao da je nepristojan i trebalo je da se osramoti, ali sada ga nije bilo briga.
Hodnik je bio slabo osvijetljen, s malo svjetla koje se spuštalo kroz prozore niz ulicu izlaziti s nekim sa oštećenjem mozga. Džon je zatim prošao kroz glavna vrata i dole u hodnik ispred Tildine sobe, koja je bila u podrumu. Harriet je prstima pokupila što je više mogla i polizala ih - ni ona nije bila ljubičasta. Ali John je došao radi više od pukog ljubljenja i želio je pokrenuti stvari. Skoro ošamućen od seksa, Džon nije znao šta dalje, ali kada je video da Hariet ustaje i ponovo oblači svoju odeću, uradio je isto.

Morao ga je trljati samo nekoliko sekundi prije nego što im se Harriet pridružila svojim orgazmom, glasno stenjajući dok je dostigla vrhunac. Fizički je bila gotovo potpuna suprotnost Tildi - dok je Tilda bila niska, mršava i slatka, ova djevojka je bila mnogo viša i, iako sigurno nije imala višak kilograma, bila je samo veća.
John nije mogao a da ne bude još jednom zapanjen Tildinim nevjerovatnim seksualnim samopouzdanjem. Bilo mu je dosta razgovora i želio je da nastavi s tim, uprkos činjenici da mu je kurac sada omekšao nakon nedavnog orgazma. Johnov penis brzo je postao tvrd, i Harriet je to osjetila dok je spuštala ruku prema dolje kako bi ga pomilovala u međunožju.

Ali nakon što je prije samo nekoliko minuta tako snažno svršio, da li je zaista mogao riskirati sramotu zbog neuspješnog nastupa za nju?Bez sumnje bi mogao biti siguran u toplu dobrodošlicu ako ponovo dođe kasnije tokom sedmice. John je zastenjao, što je natjeralo Harriet na osmijeh. Sada potpuno obučeni, njih dvoje su stajali na sredini sobe i pomalo nespretno gledali jedno drugo. Stigao je skoro dvadeset minuta ranije i, nakon što je identifikovao gde se nalazi Tildin blok, koračao je po baštama dvorane do skoro 2:30. John i Harriet su prestali da se jebaju i ukočili se, iako ništa nisu rekli. John je odgovorio ljubazno, gnječivši njene obilne grudi kroz gornji dio dok su se ljubili.
Držala je oči uperene u njih i sjela na stolicu kraj vrata, okrenuta prema vreći s pasuljom u kojoj je bila jebana Harriet. Nestašan, nestašan dječak", rekla je."I nestašna djevojka, Haz."Uprkos njenom ruganju, Tilda nije mogla da sakrije osmeh koji joj se pojavio na licu. Dok se smirivala, pogledala je Džona pravo u oči i svidela joj se sopstveni sokovi sa svojih mokrih prstiju. Lagano se povukao, a kurac mu je izašao iz Harrietinih usta, i iskoračio iz odjeće koja mu je bila oko nogu."Želim da te jebem", rekao je John mirno dok ju je uhvatila za ruku i izvukla iz kreveta.„Da, gospodine“, odgovorio je njen hrapavi glas dok se smejala. To je bila jedina stvar koju je John imao na umu kada se probudio rano u utorak ujutro. Nije izgledala iznenađeno;samo se nasmejala na ono što je videla. Udvostručio je svoje napore, traljavo je ližući od rupe na guzi sve do klitorisa i svega između. Harriet je ubrzo ustala i zavalila se na krevet. Bio je jednodušno fokusiran na sastanak sa Tildom u 2:30. Ovo je probudilo Johna iz njegovog sanjarenja i on je otišao do Tildinih vrata i oduševljeno pokucao."Pa ako to nije moja omiljena kurva", gugutala je Tilda s kreveta u kojem je sjedila."Hej," rekao je John, osjećajući se pomalo nelagodno zbog njene upotrebe 'muškarca'."I to je John, inače", dodao je, prisjetivši se da se on i Tilda sinoć nisu predstavili."Shvaćam. Uspravio se na svom krevetu, kurac mu je bio tvrd kao kamen. Nije nosila grudnjak.