Katalog misli za zabavljanje sa narcisom

najbolja mjesta za spajanje na brod za krstarenje

Mogao sam čuti njihove glasove, ali nisam mogao razumjeti njihove riječi, ali sam gledao, kako mi se vlastiti penis ukočio dok sam otkopčavao rajsferšlus na pantalonama i oslobađao ga, omotavajući ga rukom i drekajući dok sam ih gledao. Dahnula sam kada su njegove usne dodirnule glavu, a jezik me je lagano lizao."Sviđalo ti se to, zar ne?", upitao je dok mu se jezikom vrtjelo oko mog kura. Unutra su bili njih trojica, Džon šest meseci stariji od mene, i blizanci, Ron i Džim, šest meseci mlađi. Nikada više nije rekao više, samo je držao ruke na mojoj glavi dok sam ga uzimala dublje u svoja usta, sišući mu kurac. Volio bih da imam vašeg polubraću muškarca koji imam 14 godina, ali sve što želim je pušiti kurac!Sviđa mi se način na koji ova priča čita, odmah postane vruća.
Volio sam osjećaj njegovog kurca u mojim ustima, baršunastu mekoću glave, tvrdoću osovine. Njegova ruka je otišla do moje glave, privlačeći me k sebi, a njegov penis se približavao mom licu."Poljubi", čula sam ga kako šapuće. Zanimljivo i uvjerljivo.. Odlična stvar.

Moje usne su se otvorile i on je skliznuo unutra, oči su mi se raširile kada sam počela sisati glavu njegovog kura. Cele večeri sam bio rasejan, a um mi je vrteo ono što sam video ranije tokom dana. Radujem se čitanju ostatka ove serije!Lepo, brzo čitanje. Moja ruka je posegnula za njim, prsti su mi se savijali oko njega i hvatali ga, milujući ga na način na koji volim da mazim svoj.

Glava mi je klecala gore-dolje po njegovom kurac, jezik mi se spljoštio ispod njega. Sada, dok smo svi išli gore u krevet, ponovo sam prolazila kroz misli dok smo rekli laku noć, blizanci su otišli u svoju sobu, John i ja smo otišli u našu.

Oči su mi se uprle u to i dok je on posegnuo i stavio ruke na moja ramena, ja sam se spustila na koljena. Namjeravam da pročitam i ostale nastavke. I ja sam počeo da se svlačim, spuštajući se samo na donji veš katalog misli za zabavljanje sa narcisom. Polizala sam skroz dole, jezikom smočivši njegov kurac i njegova jaja, vratila se do glave dok ju je pritiskao na moje usne, držeći moju glavu i gurajući je uz njih.
Sva trojica, znatno više od šest stopa, imali su otvorene pantalone i mazili su svoje kite. Pričali smo o tebi, i kako ćeš reagovati", šapnuo je dok je njegova ruka pronašla moj kurac i omotala ga, okrećući me i vukući me prema njemu dok je sjedio na svom krevetu. I njegov penis se okrznuo o moje usne. Zatim je skliznuo šorc u stranu, otkrivajući svoj penis. Srce mi je lupalo u grudima dok su njegovi prsti lagano prelazili preko mog tijela."Ne, nimalo mi ne smeta. Pritisnula sam usne na i, ljubeći glavu, osjećajući glatkoću, usne su mi se pomicale da pronađem osovinu dok su me njegove ruke pritiskale uz njega."A sad, poliži. Očigledno ti se svidjelo ono što si vidio. Progutao sam sve što sam mogao. Udubila sam obraze i usisala ga što sam dublje mogla."Sviđa ti se ovo, zar ne", čula sam ga kako govori.
Leđa sam bila okrenuta Johnu, a moj penis teško preda mnom.„Vruće je, i da vam pravo kažem, nikad nisam volela da nosim pidžamu“, rekla sam nervozno.„Pa, ​​kako ti odgovara“, odgovorio je."Spavaj u svojim šorcovima, ni ja nikad nisam voleo pij-jevke" "Zapravo, da ti kažem istinu," duboko sam udahnuo i nastavio: "Više volim da spavam gola, i prema onome što sam ranije videla u štali, jesam ne mislim da će ti smetati."Dok sam govorio, spustio sam kratke hlače i stajao gol, gotovo osjećajući njegove oči na sebi.Činilo se da sam tu stajala zauvijek, prije nego što sam osjetila kako mi Johnove ruke dodiruju leđa, i skliznu dolje preko mog dupeta i okolo do mog stomaka. Dok mi je punio usta, osjetila sam kako moj kurac oteče i toplinu sperme na svojim bedrima.(a po onome što sam ranije vidio u štali, mislim da vam neće smetati) pretpostavio je zato što su njegova polubraća uživala u kurčevima da će dočekati njegove?više bih volio da ga odbiju.samo zato što neko voli kurac to ne znači da bi uradio bilo koga...pa da, volio bih da vidim ovu rupu u dupetu okrenutu....malobrat kaže- 'ne bih dirao tvoj kurac da to je bio posljednji kurac na planeti'. Pozivanje na godine je izostavljeno, tako da ili pretpostavite da su likovi punoljetni, ili koristite svoju maštu i popunite godine koje želite. Izašao sam iz šume na rubu našeg imanja, prolazeći pored stare štale.Čuvši buku, prišao sam razbijenom prozoru i pogledao unutra, smrznuvši se od onoga što sam vidio. Polizao sam ga i počeo da ližem njegovu osovinu. Znaš da želiš, poliži" čula sam ga i jezik mi je ispružio, lizao glavu, kušajući vlagu koja curi iz nje. U mislima sam gledao kako im kurčevi pucaju na podu štale dok je John zatvorio vrata van sobe i počeo se svlačiti."Jesi li ok?"upitao je dok je skidao košulju i počeo da otkopčava farmerke."Uh, da, dobro sam", odgovorila sam dok sam gasila gornje svjetlo, ostavljajući upaljenu samo malu stonu lampu najbolja mjesta za spajanje na brod za krstarenje. Polako mi je milovao kurac, stisak mu je isprva bio čvrst, a zatim opušten. Dok sam gledao, svaki od njih je ispružio ruku i počeo da se igra s jednim od drugih kurac, drkajući jedni druge.