Mjesta za spajanje na brod za krstarenje

U kutu su igrali šah Jordan i Master. Kada je Stacey ušla na vrata, njen muž je rekao: 'Je li to Jordan bio u taksiju?Jeste li vas dvoje opet radili do kasno?Mora da je dan bio naporan.“ „Nikad nećeš znati koliko je zauzet“, pomislila je Stejsi dok je rekla da je iscrpljena i da joj treba rani san, nestajući gore pre nego što je mogao da podeli sledeću ruku karata svojim drugarima. mjesta za spajanje na brod za krstarenje. Stajao sam i polizao prst - bila je zaista slatka. Stacey nije mogla sve to prihvatiti, prvo ju je Učitelj odveo do vrhunaca zadovoljstva za koje nije ni sanjala da su mogući, a sada je druga djevojka dodiruje.

Zastenjala je dok je glava mog kuraca iskočila, a ja sam počeo gurati dalje. Stacey je ovo smatrala izuzetno uzbudljivim i počela je polako da se prstima. Stejsi - kako se osećaš?Evo malo gazirane vode.'Stacey je još uvijek bila u stanju šoka, ali je brzo odlučila da je svo ovo zadovoljstvo itekako vrijedno i odgovorila: ' Vas dvoje ste me iznenadili, zadovoljili me i iskreno, poševili me kao ništa što sam ikada imala. Nježno sam protrljao prst o njen klitoris, natjeravši je da stenje i savija leđa. Mahnuo je rukom dok je bila u grču zadovoljstva i dok je ležala zatvorenih očiju dahćući od požude, osjetila je težinu na krevetu i osjetila kako je nježno ljubi meki jezik i kako joj ruka nježno miluje dojku.
Pogledao sam dole i prošao prstom između njenih nogu. Nakon što su se obukli, Jordan je pozvao taksi da odveze Stacey kući. Kada je počela ispuštati hroptanje, Master je sa svakim udarcem počeo sve glasnije stenjati. U taksiju do Stejsine kuće dve devojke su razgovarale kao što to nikada ranije nisu činile, otišle su kao nove najbolje prijateljice.

Sada je bila u dilemi;s jedne strane njena jadna maca se odmarala, ali njen zadnji ulaz se polako rastezao i zakopavao duboko, mogla je osjetiti uzbuđenje orgazma. Podigao sam obe njene glatke, gipke noge i počeo da ih ljubim. Lagano se znojila, a trbušni mišići su joj se talasali, uzrokovani orgazmičkim grčevima. Molim vas Učitelju, ne mogu više puta dolaziti'. Ipak, nisam želio da dam previše stvari.