Kako donijeti dobre odluke o izlasku

Pitao sam je da li želi da je oboje dodirujemo, opet je rekla, vrlo tiho, "Ne".

Terryju nije bilo potrebno više ohrabrenja i počeo je da joj gnječi grudi kroz grudnjak. Moja supruga i ja smo sada imali nekoliko iskustava i htjeli smo isprobati jednu od njenih zajedničkih fantazija. Odmahnuo je glavom i pokazao na vrata. Nakon otprilike pet minuta ovoga, ljuljala je kukovima i tiho stenjala pa sam joj rekao da naš novi prijatelj želi da mu popuši kurac. Pitao sam je da li joj je to u redu, a ona je šapnula "Ne". Terry je nastavila masirati i sisati sise dok sam joj gurnuo gaćice na jednu stranu i počeo joj masirati klitoris.
Otkopčao sam grudnjak (bio je prednja kopča) i njene velike grudi su iskočile. Kasnije smo razgovarali o tome i obojica su se složili da je bilo zabavno, ali poželili smo da je Terry mogao izdržati duže ili da se pridružio kada se oporavio.
Rekao sam joj da je šteta i da će uživati. Koristio sam neke meke vezice koje sam kupio na mreži zajedno sa povezom za oči poput onih koje dobijete u prvoj klasi na putovanju avionom u inostranstvo. Osnovna pravila su bila da on nije mogao ništa da kaže tokom i nije mu bilo dozvoljeno da kaže ništa na njene reči, deo zabave je bio u tome što nije znala ko je to, ali znala da je to neko koga će nastaviti da viđa. Rekao sam mu da joj svrši na lice i sise, ali nije imao vremena i ispraznio je svoj teret u njenim ustima.

Nežno sam je ljubio po celom telu i šapnuo joj kako izgleda seksi.Čuo sam zvono na vratima i rekao joj da ću ih se riješiti i da ću se odmah vratiti. Razgovarao sam sa svojim prijateljem Terryjem, koji je uvijek bio vruć prema mojoj ženi, i natjerao ga da pristane.
Počeo sam tako što sam joj rekao da obuče seksi donji veš koji sam joj kupio prethodne nedelje, odgovarajući grudnjak i gaćice i svilenu majicu. Već sam spomenuo u našim pričama ovdje da postoji nešto u prigušenim jaucima i riječima koje guši kurac u njenim ustima koji me jednostavno šalje u orbitu. Pomisao da bi bilo koja od naših prijateljica mogla biti ta i da se ona možda druži s tom osobom, a da ne zna, bila ju je uzbuđivala. Kada sam se oporavio, osvrnuo sam se preko ramena i otkrio da je Terry nestao. Terry nije oklijevao i brzo je spustio šorts i gurnuo kurac prema njenim ustima.
Imala je ideju da je privučem u krevet, zavežem joj oči i podijelim je sa prijateljicom tako da ona nema pojma ko su oni. Nevjerovatno je koliko će se neki samozvani autori spustiti da napišu glupu priču o kurvi i kurvi.swinging fantasy.
Ona sve vrijeme želi da igra igru ​​u koju sam je ja prevario, a ona to zaista ne želi kako donijeti dobre odluke o izlasku. S obzirom na njen odgovor, Terry je bio malo nevoljan i morao sam ga u tišini uvjeravati da je sve u redu. Pretpostavljam da je skinuo kad je počela da svršava. Nastavio sam jebati svoju ženu, pitajući je da li se osjeća kao kurva jer pije tuđu spermu dok sam je jebao."Da" glasno je uzviknula, "ja sam tvoja kurva i jebaću ili pušiti svakoga kome mi kažeš". Skoro u istom trenutku, moja žena je počela da doživljava jedan od orgazama koji su joj se razbijali od zemlje i mišića.
Sada je moja žena inače suzdržana, ali kad joj postane jako vruće može prljavo razgovarati sa najboljima od njih.