Hily besplatna aplikacija za upoznavanje

najbolja stranica za upoznavanje nb

Izlaganje riziku i odlazak u zatvor su dvije različite stvari. Sigurno bih sjela gdje bih mogla razdvojiti noge i Ken bi vidio da ne nosim gaćice. Sagnula sam se i poljubila mu glavu u kurac, prolazeći jezikom gore-dolje sa strane."Vaš ljubimac treba da svrši Gospodarice, bole me jaja i kurac.""Ummm, lijepo je znati drolju."Hodajući iza njega, naredio sam: "Sagni se nad drolju."Rukom sam pratila njegovo dupe i povukla sam lanac navodeći ga da stenje.
Dok je gledala, stavio sam ruku na Kenov kurac i stisnuo. I volim način na koji ti se stomak steže kada trčim jezikom kao ovo sve do vašeg tvrdog kurac koji čeka.""Ohhhhhhhh Gospodarice, molim te, moram da svršim.""Ili kad te noktima zgrabim za dupe i ovako uvučem tvoj kurac u svoja usta.

Danas je ponedjeljak i ne možeš završiti do vikenda. Vidio sam da je uzbuđen;kurac mu je bio tvrd i gurao je pantalone da bi bio pušten. Ken me pogledao u oči i posegnuo za prednjim dijelom mog korzeta, odvezao ga i pustio da se otvori. Posegnula sam između njegovih nogu i odvojila stezaljke. Usta su joj blago otvorena u nevjerici. Pogledao sam preko dame i ona je imala oči uprte u Kenov kurac. Ni pod kojim okolnostima nije trebao svršiti. tako dugo za mnom otkad sam svršio. Zavalio sam se i pogledao Kena i rekao, "Bože, imaš veliki problem tamo robe."Ponovo sam raširio noge i rekao: "Slave, tvoja gospodarica želi vidjeti tvoj kurac. Ali bez obzira na razlog zašto me nije poštovao, kazna je bila neophodna. Nisam ništa čuo pa sam pretpostavio da će biti tamo. Mogao sam ga čuti kako stenje, nisam siguran da li je to bilo od jebanja i pokušaja da ne svršava.

Rekao sam mu da se nađemo u stanu u petak uveče u 19 sati bez izgovora. Morao sam smisliti kaznu koja bi odgovarala problemu. Nakon svega, ovo će biti kazna.
Nisam siguran da li je to bio bol ili zadovoljstvo, trenutno se čini da je i jedno i drugo. "Ummm, lijep osjećaj ha ljubimac? Sviđa ti se moj prst u guzici?" "Da, gospodarice, tvoj ljubimac te voli da jebeš njegovo dupe, znaš da ja volim hily besplatna aplikacija za upoznavanje.

Cijele sedmice bih zvala Kena i zadirkivala ga, tako ga uzbuđivala, a zatim odbijala da ga pusti. To smo pokrenuli početkom sedmice, postavljajući scenu i pripremajući se za događaje za vikend.
A kad sam stigla u stan, još nisam imala pojma, jedino što sam znala je da imam neke vijesti za njega i da mu se to neće svidjeti. Ken mi je bio sve, i volio je da se testiraju njegove granice.

Suknja je pala na pod i u trenu me okrenuo tako da sam mu bila okrenuta leđima. Vidio sam da je uzbuđen;njegov penis je izgledao teško i pritisnut uz njegove crne pantalone."Puzi ovamo kurvo i očisti mi prste," ispruživši mi ruku. Otišao sam do stalka preko puta sobe i otvorio fioku.
Njegove ruke na mojim grudima i vuče mi bradavice. Stavila sam svoje omiljene velike naušnice koje su blistale na svjetlosti svijeća.
Tvojoj gospodarici je potreban njen ljubimac da bi joj ugodio. Zašto bi želio da bude odveden u zatvor zbog glupe pičke? Sljedeći put zvala je, njegov broj "više nije u funkciji". Ono što si uradio je ozbiljno. Klizao bih rukom gore-dolje po butini i došao toliko blizu da dodirnem svoju obrijanu brežuljku da bi Ken zapravo zastenjao naglas.
Možda bi to bila dovoljna kazna. Sjedio sam tamo leptirajući noge otvarajući i zatvarajući, uvijek iznova najbolja stranica za upoznavanje nb. Samo sam te pitao da li ti se sviđa."Povlačeći lanac, nagnuo se naprijed samo da bi pogoršao situaciju jer su stege stegle čvršće."Ne smiješi se droljo, moraš me jebati sa stezaljkama i ne možeš da svršiš.""Znam Peta i boljet će me više dok me jebeš. Njen muž je pitao da li je dobro.

Želim vidjeti svoj kurac!"Stojeći, skinuo je cipele, zatim čarape.