Spojiti se sa rođacima zagonetka

Ja tiho kažem, "Dobar dečko."Pauza."Dobra djevojka."Pokret da je odvede i očisti."A kada završiš, dovedi je u moju sobu.". Jasno se ocrtava zakrivljeni humak, primamljivi prorez. Trudi se da ne pokaže interesovanje za devojku, ali vidim da ju je primetio i nada se. Ovaj put ne može a da ne zastenje na ulasku, a stezanje njenog anusa stišće njegov kurac. Ona nije tako tiha, ispušta dugo stenje kada on uđe skroz unutra. Nekoliko trenutaka kasnije, dolazi s prigušenim vriskom, licem zarivenim u stražnji dio sofe i nogama koje su sve samo ne povijale pod njom.

Na kraju sam joj se sažalio, povukao je u ulaz i naredio joj da klekne. Potpuno prestaje da govori kada je nateram da razdvoji noge, a moji prsti nežno štipaju meko meso sa unutrašnje strane njenog butina.

Uhvativši njegov pogled, izgovorim: "Čekaj je."S mukom kima glavom i počinje je polako jebati. Njeni sokovi kližu po unutrašnjosti njenih bedara, sada kada gaćice više nisu tu da ih drže u sebi. Strpljivo čekam svaki odgovor, moje nade za nju rastu dok slušam. Kao i mucanje. Skoro odmah izvuče penis, klizav od njenog podmazivanja, i uvuče blistavi vrh između njene zadnjice. Svaki put se izvuče gotovo do kraja i vidim je kako zadrhti kada se dužina njegovog penisa vrati u njena crijeva.

Male su sa tamnim bradavicama, već tvrde poput sitnih kamenčića.Šštipam svaku naizmjence, dovoljno snažno da vidim kako se trgne, kako joj se noge nehotice pomiču dok joj se trzaj zadovoljstva bez sumnje spustio do prepona. Guram malo jače, smiješim se kad ona dahne, a boja joj se diže u obrazima.Čuje se tihi uzdah kada odmaknem ruku spojiti se sa rođacima zagonetka. Primjećuje moje kimanje, udarajući se o nju tako snažno da su joj stopala na trenutak podignuta od tla. Smijem se od oduševljenja, privlačeći ga k sebi na brzi poljubac i šapnuvši mu daljnje upute na uho.

Pala je na koljena sa očiglednim olakšanjem, a činilo se da joj je taj čin dao hrabrost."Želim da budem pokorna," rekla je."Seksualni rob."Htjela je biti MOJA robinja. Njegov penis se gura u zalizane nabore maca, brzo pronalazeći ulaz i uranjajući unutra.

Njene oči su uperene u mene, rastrgane između gledanja kuda ide moja ruka i pokušaja da pročita moje izraze lica. Znam da ne može dugo izdržati, već tiho stenje od napora da se zadrži. Dok sjedim i buljim u mladu djevojku ispred sebe, njezinih ruku nervozno sklopljenih u krilu, to je sve što mogu učiniti da se spriječim da je ne povučem u svoje krilo.
Gladim klizave usne, obožavajući način na koji se njeni bokovi njišu od pokreta moje ruke.