Aplikacija za provjeru pozadine za upoznavanje

takmičenje u pravljenju utakmica

Sada je znala da će uskoro ležati u ovome i nasmiješila se s uzdahom olakšanja.

Patrick je prišao Elli i ispružio ruku gledajući je prijeteći. Svršavala je posvuda i vrištala joj glavu, jadno stenjajući između krikova aplikacija za provjeru pozadine za upoznavanje. Patrick je sada dodao treći prst, pa četvrti, nastavljajući da otvara Ellinu meku, slatku, mokru macu.
Rekao joj je da sjedne i miruje. Dvaput je pravilo, onda je žena potpuno iscrpljena. Nastavio ju je jebati sve dok ona konačno nije vrisnula da prestane. Ella nije imala pojma zašto i upitala je: "Zašto je to poseban Sir Patrick?""Uskoro ćeš vidjeti, moja ljupka pičko", rekao je Patrick. Sir Patrick se približio i poljubio je u čelo dok se saginjala da skine gaćice. Prišao je Ellinoj strani i upitao: "Kako si dušo?"Patrick je poljubio Ellu u usne i ona mu je odgovorila dugim uzdahom takmičenje u pravljenju utakmica.

Ella je osjećala kako se sve više otvara i njena želja za ulaskom Sir Patricka bila je gotovo neodoljiva.Željela je da sada uđe u nju cijelom rukom. Sada ju je upozorio da će se izvući iz nje i rekao joj da se opusti što bolje može.
Nastavio je pokrete, otvarajući Ellinu pičku sve više i više. Patrick im je spremio krevet.

Patrik je otišao do ormara i izvadio nešto crno što je Elli izgledalo pomalo zlokobno. Stavio je rukavicu od lateksa na desnu ruku i počeo je prekrivati ​​s puno KY želea. Nasmiješila se i rekla: "Spremni gospodine Patrik!"Patrik ju je uzeo za ruku i rekao joj da je ovaj dan poseban. Bio je stariji i dobro je igrao ulogu tate. Bila je potpuno iscrpljena i pala nazad u zemlju snova. Patrick je prišao Elli i zario lice između njenih nogu. Ona bi na kraju dana bila uzeta u oklop i istinski posedovana, (gospodar Patrik se zlobno nacerio.) Dok je Sir Patrik vodio svoju devojčicu u svoju posebnu igraonicu, naredio joj je da skine svu svoju odeću.
Sir Patrick je gledao kako Elline sise eksplodiraju u vidiku. Sada je bila jako uzbuđena i već je nešto svršila.

Ella nije ni mogla pomoći da je bila tako iscrpljena. Patrick joj je pomogao u tome tako što ju je udobno smjestio u sredinu i stavio njene ljupke noge u omče na kraju remena. Zbog toga su joj noge bile široko raširene za Sir Patrikovo istraživanje. Gurnuo je usne njezine pičke oko njegovog zgloba.
Počeo je bijesno lizati i Ella je odmah počela stenjati. Ruka mu je izašla uz pucketanje, sisanje poput zvuka i oboje su se malo nasmijali.