Dating prevucite prstom ulijevo

najbolja pitanja za upoznavanje

Džejni je bila iznenađena obojicu, a Džejni je povikala od oduševljenja."Džejms! Šta radiš ovdje?"upitala je Janey dok je ustajala iz invalidskih kolica kako bi zagrlila brata. Jake je hodao u redu koji su zarobljenici formirali;osvrnuo se oko sebe sa slabim zanimanjem dok su hodali hodnicima i hodnicima."Hawkings, Lantry, sačekaj u ovoj sobi."Stražar na čelu reda naredio je da se pokaže prostorija u kojoj je uz jedan zid bila drvena klupa. Prljavi nečuveni pijanac otvorio je mutne oči i pogledao okolo prije nego što je još jednom zatvorio oči.

Jake je sjedio što dalje od Hawka što je mogao bez napuštanja sobe. Kada je vratila Janey u krevet, pogledala je vrijeme na satu i dohvatila Janeyine medicinske bilješke."Koliko je bilo krvi?"Nežno je upitala sestra."Ne znam... Doktor je vidio Janey tokom njegovih večernjih obilazaka i odlučio da bi trebala ostati još jednu noć u bolnici zbog njenog potresa mozga dating prevucite prstom ulijevo. Nije čak bila sigurna šta je to željela čuti.„Ostaviću te da razmisliš o tome“, rekao je Adam tiho na zapanjen izraz njenog lica. Vozilo je počelo da usporava i naglo je skrenulo. Doktor je ušao u sobu nakon skoro deset minuta i poštedio osmijeh za Janey koja je bila očigledno uznemirena. Stavila ih je na krevet uz krevet i okrenula se prema Janey koja je još uvijek plakala u svom jastuku."Dosta toga. Nekoliko minuta kasnije u sobu je ušla starija medicinska sestra noseći vrč i čašu. Lift se odmah otvorio i on je ugurao stolicu u njega i pritisnuo željeno dugme na podu. Stići će za oko pola sata, što znači da će stići na ultrazvuk ako želiš da ide sa tobom na pregled", rekla je medicinska sestra uz saosećajni osmeh najbolja pitanja za upoznavanje. Ja sam, inače, Todd", rekao je Todd. Ubrzo je došlo do zastoja. Čula sam da je babica pronašla otkucaje njenog srca, uvijek dobar znak. Prolazili su kroz grad ili grad i približavalo se kasno popodne;sigurno će uskoro stići do prenoćišta."Ah, Graftone. Hawk je shvatio da trenutno ne može ništa učiniti ili reći Jakeu.mogao je samo da se nada da će mu malo vremena preokrenuti raspoloženje.
Iza sebe je mogao čuti kako Hawk oduzima vrijeme, a stražar je izbio u bujicu psovki Hawka. ne znam, bilo je malo neugodno na trenutak."Janey je odgovorila s grimasom."Uredu je."rekla je Janey i s nelagodom pogledala babicu: "Šta nije u redu?""Nema razloga za uzbunu ili brigu koliko vidim. Dva stražara su stajala ispred ćelije i razgovarala."Vas dvoje ćete jesti odvojeno od većine drugih zatvorenika.
Janey je lagano dahnula kada su babini prsti pronašli neugodno mjesto na jednoj strani."Je li to boljelo? Je li te boli tamo?"upitala je babica."Samo... Na ultrazvuku ćeš vidjeti sliku svoje bebe.

Janey se našla kako pije vodu iako nije bila žedna. Adam je pomogao Janey da sjedne i siđe s kreveta na kojem je ležala i pratio ju je da je čeka ispred vrata toaleta. Okrenuo se medicinskoj sestri koja je ušla s njim u sobu i počeo tiho da priča dok su krenuli prema vratima."Šta se događa? Zašto mi ništa ne govoriš?"upitala je Janey u suzama."Neka neko nazove mog brata ili Adama da neko od njih dođe i sjedi sa mnom!"upitala je prije nego što se ponovo okrenula da jeca u svoj jastuk. Odbacila je prekrivače u stranu i posegnula za kućnim ogrtačem koji joj je dala medicinska sestra.

Samo želim Adama ili Robbyja ovdje!"Janey je u suzama protestirala ne gledajući medicinsku sestru."Dosta je sad. Janey je oklevala trenutak prije nego što je sjela u invalidska kolica kako bi je Adam mogao gurnuti do lifta."Nemoj misliti da mi možeš naručiti", ljutito je promrmljala Janey."Ne, ali očigledno je da te mogu gurati."rekao je Adam sa smijehom u glasu.

Janey se još jednom sklupčala na boku. Nije bilo odgovora od Jakea i Hawk je počeo ljutito koračati ćelijom. Pročitao je njene bilješke, a zatim joj pregledao stomak prije nego što je klimnuo u sebi. Jake i Hawk su ušli u sobu i sjeli na klupu. Robi je otišao na posao, a Adam da opere veš i pojede sebi pre nego što se vrati u vreme posete. Da li nešto nije u redu s mojom bebom?"Uplašeno je upitala kada se on blago namrštio."Čini se da je sve normalno, iako niste baš toliko trudni kao što ste mislili. Bila je sama u bolničkoj sobi, i Adam i Robby su otišli.
Većina njih ovdje ne voli silovatelje ili muškarce koji tuku žene."Jedan od čuvara se podsmjehnuo.