Stranica za upoznavanje sociopata

Osjećala se malo odmornom ali je očajnički željela još spavanja.

Svjetla su bila upaljena. Pre nego što je shvatila šta se dešava, osetila je oštar ubod u stranu vrata, a zatim paralizirajući osećaj u nogama dok su je izneverile. Odveli su je do kraja hodnika gdje su čelična vrata stajala razvaljena. Uhvatila je njen odraz u naparenom ogledalu. Dvije žene omotale su stranu vezicama oko Sarinih leđa i spojile udice ispred.

Presjekao je traku između njenih gležnjeva i otkinuo joj je s gležnjeva. Smatraj svoje vreme ovde kao prilagodbu stava. Malo je raširila stopala kako bi stvorila stabilniji stav. Jedan od njih je prodrmao drugu ženu. Sari nije trebalo dvaput reći da uzme ćebe i legne. Procijenila je da je soba otprilike veličine male spavaće sobe sa stropom koji je visok koliko je prostorija široka - vjerovatno dvanaest stopa. Zidovi i pod također su bili obloženi nekakvim bijelim podstavljenim pločama.Činilo se da su za prigušivanje zvuka jer su njeni prigovori zvučali prigušeno kad je ušla u sobu. Njene čipkaste crne gaćice i gornji deo njenih odgovarajućih čarapa bili su vidljivi na mestu gde joj se haljina podigla preko bokova. Dvije žene su nekoliko puta povukle, namjestile i ponovo zatezale pertle prije nego što su bile zadovoljne stranica za upoznavanje sociopata. Lee je ušla u kupatilo sa parom, u pratnji devojke. Boljelo je mišiće na listovima kada je stajala na podstavljenom podu što je samo povećalo njen umor.
Nakon što je nervozno stajao nekih deset do petnaest minuta, ništa se nije dogodilo. Prekrižila je ruke na grudima i čučnula da pokrije vaginu.„Ustanite i stavite ruke pored sebe, molim vas“, gromoglasan glas je odjeknuo preko zvučnika. Lee je napravio kliješta i uvrnuo kuke ispred, čineći ih nemogućim da se otkače bez alata."Hajde da je odvedemo u sobu za ispite da je položimo za vezivanje", odlučio je dr. Brrrrap", hrapavi alarm zavijao je preko zvučnika. Oči joj se nisu fokusirale kada ih je prvi put otvorila. Uzela je vremena i metodično uklanjala jedan po jedan predmet. Gotovo hiperventilirajući, osjećala je kako joj se nozdrve zatvaraju sa svakim dahom kroz nos. Mogla je vidjeti kako je žena vezana trakom oko zapešća i podlaktica i trakom trake preko usta. Bilo je nemoguće procijeniti doba dana samo po vještačkom svjetlu i pitala se kako će pratiti vrijeme.