Upoznavanje u Americi

Niko je nikada nije učinio da se oseća tako voljeno, tako ispunjeno, tako potpuno. I bila je vezana za krevet što je sigurno kakva je bila, nikuda neće ići uskoro. Nekoliko minuta kasnije, nakon što se istegnula i obrisala san iz očiju, telefon na njenom noćnom ormariću je zazvonio."Hej pospano, kako ti je bila noć?"upita Timov glas."Pa, samo zato što ja imam slobodan dan, ne znači da i djeca imaju, dušo", uslijedio je njegov odgovor uz smijeh iza sebe."Ostavljam ih u školi i uskoro ću biti kući."„U redu...“ odgovorila je pospano, i dalje pokušavajući da otrese paučinu sa svoje glave.
Zastao je samo na trenutak prije nego što je jezikom naglo zabio u nju, proždirajući njene sokove i gladno sišući njen klitoris. To nije bila uobičajena pojava, ali se dešavalo svakog drugog petka kada njen muž nije bio na poslu.Čovječe, kakva je bila fleksibilna radna sedmica. Nije dugo trebalo.

Trenutak kasnije, manipulacije njenog muža su prestale i osjetila je kako joj nešto poput nekoliko komada kanapa lagano pada na grudi."Eto, to bi trebalo da posluži", konačno se začuo Timov glas."Sada, samo ostani ovdje neko vrijeme.""Šta?!"uzviknula je."Gdje, dođavola, ideš?! Ne možeš me ostaviti ovako samog!"Nastupila je tišina i na trenutak je pomislila da je Tim možda otišao tokom njene tirade. Boljela je da ih dodirne, ali Timove riječi odzvanjale su joj u ušima da ne radi ništa dok se ne vrati kući. Na njoj je bilo ispisano njeno ime, jasno napisano Timovim rukopisom. I bio je dobar, pažljiv ljubavnik. Nije to bio smirujući, nježan ton kojim ju je uvijek pozdravljao.

Protrljao ju je gore-dolje po njenim natopljenim usnama prije nego što ga je stavio na klitoris. Vibrirajući metak koji je sjedio na njenom klitorisu zazujao je trenutak kasnije, šaljući udarne talase u njenu macu i bokove koji su se digli u zrak. Svaki put kada je zazvonilo, krugovi su bili završeni i talas je prolazio kroz njenu zadnjicu u njeno telo. Nakon što ga je podigla, Cindy je sada mogla jasno vidjeti šta se nalazi ispod. Ali čak se i ovo činilo malo više od onoga za šta je mislila da je njen muž sposoban.

javiću ti se kasnije upoznavanje u Americi.