5 činjenica o zlostavljanju na spojevima

Veliki Dalit im je mahnuo.
Ali svidjelo joj se kako to izgleda i reakcija koju je dobila od muškaraca. Sju je bila njena sestra u haremu i u prinčevom svetu nisu bila dozvoljena loša osećanja poput ljubomore.Čak je i razmijenila poljupce sa Sue dok je prolazila pored nje kao da su doživotne prijateljice. Tvoja trudna žena... Princ i princeza su mi isto rekli!Mark je izgledao tiho. Princeza je bila odjevena u fini svileni čoli i sari sa zlatnim vezovima. Jodhain muž je klimnuo glavom i nasmiješio se.
Pripadao je pradjedu Kyrhanu. Oni su zaista našli dom tamo u Indiji sa princom Kirhanom i princezom Kirom u Indiji, zemlji egzotičnih mesta i ljudi, a posebno na dvoru princa Kirhana. Zatim su se stražnja vrata otvorila i Gopal je izašao i namještao odjeću.
Da li te ovo posebno privlači?Pogledala je svog muža sa požudom i ljubavlju. Mark je dodao dok su se on i Jodhaa popeli u auto dok je Gopal zaglavio svoj veliki okvir u prednje sedište i odvezao se sa aerodroma.
Ponovo mu je uputila svoj najopakiji osmijeh. Gopal, počevši da shvata razloge ovog zaustavljanja, pogleda Marka koji je bio okrenut prema njemu. Mark se nagnuo i ponovo je poljubio u usne, a zatim prešao na njen vrat. Vratio ju je na ivicu vrhunca, a zatim se povukao, stavljajući svoj tvrdi penis na ulaz njene mace. Polako je počeo da ju je jebao dugim dubokim potezima, oduzimajući vreme i uživajući u osećaju njene mokre mace oko njegovog tvrdog kurac. Znajući da Prinčeva beba raste u njenom stomaku, Mark je naježio od zadovoljstva 5 činjenica o zlostavljanju na spojevima.
Mark se srušio na njenu stranu dok je njegov penis klizio iz njene mace. godine. Noge su joj uokvirile njeno ushićeno lice. Mark je gledao prema pregradi između njih i Gopala.-Mislim da znam na šta ciljate: pravu indijsku dobrodošlicu kući. Nema veze, Gopal!To je u redu!Samo pošaljite princezi moje pozdrave za pažnju što vas šalje da nas odvedete kući!Drago mi je da te ponovo vidim, Gopal. Mark je u jednom trenutku zaustavljen na raskrsnici i mogao je osjetiti kako se cijeli automobil ljulja sa svakim udarcem. Tvoja žena trudna od drugog muškarca!Jodhaa je zadirkivala Marka i oboje su užasno uživali. Poljubio ju je i ugrizao za vrat dok se spuštao niz njena prsa. Nije osjećala nikakvu ljubomoru kada je vidjela mladu ženu kako ljubi njenog muža. I mislim da imam dovoljno vremena da prvo zabavim svog prvog muža. Ali vidim da je Jodhaa imao pravi pozdrav kući.
Jodhaa nikada nije nosila grudnjak ispod čolija, ne otkako je ušla u Prinčev harem.Šapnula mu je: -Pošto smo se upravo vratili kući, znaš šta bi bilo lepo za mene... I to je bila istina. Ali Mark joj to nije dozvolio.
Mogao je namirisati aromu i njenih mokrih sokova i tople Dalitove sperme dok je curila s usana njene mace. Jednim punim pokretom zaronio je duboko u nju. Bio je prekriven prljavštinom, ali relativno očuvan debelim slojem voska. Lagano ga je poljubio i spustio se raširivši joj noge.