Upoznavanje preko interneta

Zujanje bicikla između njenih nogu, njeno telo tako blizu ljubavnikovog, njena grudi na njegovim leđima i njene ruke oko njega.
Do ove tačke, ona je prevazišla tolike inhibicije, strahove i tjeskobe upoznavanje preko interneta. Nakon nekoliko trenutaka, shvatili su da su napravili mali nered. Osjetila je kako pomiče jednu od svojih ruku ispod nje da joj pogladi klitoris i bila je toliko upaljena da joj je trebalo nekoliko sekundi da počne da svršava. Ujutro na ono što je planirala, rekla je: "Hej dušo, postoji posebno mjesto na koje želim da te odvedem danas, ali ne želim da ti kažem kuda idemo.
Prvih deset minuta vožnje nije mogla da ne bude napeta, ali je na kraju popustila u toku vožnje i kada je to učinila, postalo je drugačije iskustvo.Čula je Matta kako pita "Kako si."preko radija u svojim šlemovima. Nakon ovoga imamo još jedno iznenađenje."ona je rekla."Šta? Ovo je više nego dovoljno i divno."odgovorio je. On je kleknuo da bi je dočekao, a ona je spustila pantalone i gaćice i digla se na sve četiri.Čak i na vrućini, pokušavala je praktično razmišljati o tome gdje su. Počela je da se kikota: "Trenutno sam malo napaljena, moram priznati. Oboje su smatrali Italiju izuzetnom na mnogo načina. Očistili su kako su mogli i vratili se do motocikla da se vrate nazad. Zaustavio je bicikl i oboje su sjahali. Jedna stvar koja je bila sjajna kod motocikala je da su mogli ići tamo gdje automobili ne mogu. Prije nego što su stavili kacige, nagnuo se da je poljubi, nježno i slatko."Tako sam sretan što ti se sviđa tvoje iznenađenje."prošaptala je.Čula je kako je prodavač pročistio grlo i oni su se zakikotali dok su se rastavljali da stave kacige.

Prije nego što je uspio odgovoriti, kleknula je na koljena, otkopčala mu pantalone i polako izvukla njegov kurac. Ne bih želio da poludim."rekla mu je. Gurao se u nju dok mu je kurac pulsirao i pulsirao, sve dok se nije potrošio. Osjetila je njegovu ruku na svojoj glavi i u kosi dok ga je sisala i lizala. Njegova autentična ljubaznost i istinski srdačni duh bili su očaravajući i zadovoljstvo je biti u blizini. Planirala je iznenađenje za njega nečim za šta je znala da će mu se svidjeti.

Osjetila je kako se njegova jaja udaraju o nju dok je ubrzavao tempo, ni on nije bio u stanju da produži uzbuđenje i svoj orgazam. Ako u bilo kom trenutku postaneš nervozan, samo govori u kacigu, dolaze sa radio sistemom, a ja ću naći sigurno mjesto da se zaustavim da se odmorim."on je rekao."U redu."rekla je, trudeći se da ne zvuči nervozno. Sloboda i luksuz biti jedno sa nečim što ide tako brzo."Vau, ovo je super. Tokom vožnje, osjećala se zadovoljnije nego što je bila za jako dugo vremena, zahvalna za ovu avanturu života.. Ona klimnu glavom.

Jednim udarcem gurnuo je cijeli kurac u njenu natopljenu macu i počeo lupati. Neprekidno ju je pogledao."Šta ako ne bih išao prebrzo i često smo se zaustavljali. Bila je previše uplašena da se sama vozi na biciklu, ali je razumjela privlačnost. Duboko je udahnula: "U redu, pokušaću, ali budi upozorena, ja sam zaista strašna mačka."On se nasmijao: "U redu, mačkice.