Najbolja pitanja za upoznavanje

šta očekivati ​​kada izlaziš sa korejcem

Pusti je da uživa.

Ofelija je nežno milovala njegov penis, osećajući kako se zgušnjava i stvrdnjava u njenoj ruci."Zar ne znaš da me ne možeš prevariti, Ese?"tiho ga je upitala: "Zašto uopće pokušavaš?""Ti si Bruja."rekao je Manuel videći njene grudi u slabom svetlu."Da li Brujas radi ovo?"upitala ga je, a on je vidio da se sagnula i osjetio kako joj se jezik kotrlja po cijeloj glavi njegovog kuraca. Domingina vrata su bila zatvorena. Imala je širok osmijeh dok je prilazila njima, dok su joj se gole grudi pomalo tresle pri svakom koraku.
Talasi su bili visoki, a bilo je nekoliko ljudi na daskama. Bilo je jedanaest i trideset pet kada je Ofelija ušla kroz vrata. Odlučili su da krenu u Kennethovom akvamarin '67 GTO kabrioletu, a Kenneth je čak bio dovoljno ljubazan da pusti Daniela da vozi prvu polovinu putovanja.
Kada je pronašla ono što je tražila, šapnula je: "Eto...to želim..." Manuel se prevrnuo na leđa i odustao da se šali. Primijetila je Manuelov bicikl na svom uobičajenom mjestu - zaključan za stub dolje na parkingu - to je bila prva stvar koju je potražila kada je išla stepenicama do svog stana najbolja pitanja za upoznavanje. Rekao sam joj to preko telefona.

Plaža koju je Kenneth imao na umu bila je San Onofre, na pola puta između San Diega i Los Angelesa, u okrugu San Diego."Koliko ja znam, još uvijek je odjeća po izboru."rekao im je."Nekad sam se družio tamo. Ofelija se nasmiješila i pogledala na sat šta očekivati ​​kada izlaziš sa korejcem. Ali ne bilo koja plaža."Ofelija je nastavila."Mislim na jedan od onih gdje te ne tjeraju da nosiš kupaći kostim.""Jesi li ozbiljan?"upitao ju je Daniel, ne skidajući pogled s lubenica koje su eksplodirale, trzajući palčevima na daljinskom.

Vrpoljio se nekoliko minuta, a onda je odlučio da jednostavno zaboravi. Pružila im je ruku ponosno, sa širokim osmehom."Napisao je svoj broj na mojoj ruci!"hvalila se: "Baš kao u filmovima! Pogledaj!""Molim te, nemoj mi reći gdje je držao olovku."Daniel je rekao, a Kenneth se nasmijao. Jeste li ga vidjeli? Oh, tako je lijep! I jako je sladak.""To je lijepo."rekao je Daniel dopivajući pivo."Moramo krenuti. Nije imao ništa osim njegovih Džokeja i Ofelija je uživala u njegovom suptilnom trbuščiću, prislonivši uho na njega, pitajući ga kada im se rodi beba."Da, plaža. Dakle, Daniel je bio udaljen, dobro;tako da je bila razmetljiva mala nevoljnika koja je volela da bude u društvu muškaraca i imala je svoj lični telefonski imenik u torbici: pa šta.Što se tiče njenog drugog obećanja: sutra će morati nazvati Leonarda. Ne mogu ovo. Manuel je graknuo i držao je za vrh glave dok ga je uzimala daleko u svoja usta. Ideš na Aljasku ili šta?"prosiktao je svojim lažno umornim glasom. Trebao sam to sve vrijeme vidjeti."Njih troje su neko vrijeme mirno sjedili. Manuel je progunđao. Voljela je brzo spuštati usne skroz dolje, a zatim uživati ​​u svom slatkom vremenu vraćajući se gore. Kenneth je sjedio pozadi i pokušavao da se opusti, iako je to bilo teško jer je Daniel bio na uzdi svog najcjenjenijeg posjeda i još uvijek urlao i vikao na vozačevom mjestu, dvadeset pet milja nakon putovanja."Uzećemo to na bradu u novcu za gas."rekao je Kenneth prije nego što su otišli."Na meni je!"Daniel je ponudio: "Nema šanse da ti dopustim da se izboriš iz toga da mi dozvoliš da vozim ovu kočiju!"Usput su se zaustavili u malom, ali skupom butiku i Ofelia je kupila kupaći kostim.

Ofelija se dugo igrala u surfanju, a muškarci su sjeli i uživali u lijepom vremenu, u bijegu. Zašto smo inače ovdje?"Ofelija i njena nova prijateljica su se neko vrijeme brčkale u surfu, a onda su zajedno krenule na sjeverni kraj plaže. Bila je Joseov drugi rođak, ali nije bila u srodstvu s Manuelom. Bila je puna energije i nije mogla mirno sjediti duže od nekoliko minuta. Daniel i ona su zajedno sjeli na zadnje sjedište u dugoj vožnji nazad.