šta očekivati ​​kada izlaziš sa korejcem

Nakon što smo nakon toliko vremena ponovo vidjeli tvoj kurac i dok si cijelo jutro buljio u moje tijelo, možda je došlo do napaljenosti jedno prema drugom. Pošto toliko vremena provodimo lutajući jedni drugima po kućama, ona već ima odjeću ovdje.
Potajno dajem Alexu ključeve, a ona i Selena se vraćaju do auta. Stižem kući kasnije nego inače, i toliko sam umoran da jedva uspijevam proći kroz vrata.

Ona mi ga istrgne iz ruke i udari me posljednji put."Perverznjak", dodaje ona dok me pokušava ponovo udariti. Moj kurac još uvijek divlje pulsira i lupa po donjoj strani pokrivača. Gleda me u ogledalu dok ja buljim u njeno tijelo. Njen orgazam je toliko moćan, da se u mojoj glavi odmah pojavljuje imaginarnost koja me tjera da uđem u vlastiti orgazam.. Priznaješ li da si jutros buljio u mene?"Ona se tiho nasmiješi: "U redu, da. Pustio sam je da završi svoj pogled prije nego što sjednem preko puta nje.
Podižem pogled na nju dok počinjem da kajgam jaja. Ona uzdiše i odmahuje glavom dok poseže iza leđa. Upalio sam šporet i stavio tiganj na vatru.
Ona sjeda dok stavljam jaja na drugu stranu stola i vidi da moj kurac slabo drži moje gaćice šta očekivati ​​kada izlaziš sa korejcem. Njeni jauci postaju jači dok se vibrator uključuje u visoku brzinu i dovoljno je glasan da odjekne kroz cijelu kuću. Ona se zavali i samo bulji u mene dok pokušava da ne bulji u moju ispupčenu osovinu. Njeni jauci postaju oštriji za sekundu dok njeno tijelo upija nove vibracije. Vraćamo se u moju kuću prilično brzo.

A bacanje naokolo će očigledno slomiti ili oštetiti igračku. Pustio sam joj ruke, a mi se smijemo dok ona nastavlja pokušavati da me udari. Posežem i lagano se pumpam dok ne iscuri još kuglica precuma. Probudim se tek toliko da pogledam po svojoj sobi. Zavalim glavu i pokušavam potisnuti misli iz uma isto kao što čujem glasno prigušeno stenjanje.

Zapamti to", dodam dok se krećem prema vratima. Moja domaćica, Alex je moj najbliži prijatelj;od kada smo bili bebe. Brzo zatvaram vrata za sobom baš kad je ona zgrabila jastuke koje je bacila na mene. Jedva ga uhvatim na vrijeme prije nego što shvati da buljim u njene bradavice od tamne čokolade."Grudnjak ili tvoje sise tako poskakuju?"pitam i dalje zureći u nju."Čovječe, stani. Zabacila je kosu na leđa i uzvratila pogled na mene zureći u nju."Neki bi to tako nazvali. I na kraju, imam kolekciju seks igračaka? Donja fioka je bukvalno puna dildoima i vibratorima."Prekriži ruke i zauzme agresivniju pozu."Nije tako mnogo. Iako oboje priznajemo da smo jedno drugom privlačni.