Pametno o meni za profil za upoznavanje

zoe mthiyane dating

Zaključao je oči sa mnom u ogledalu i počeo lagano da mi zapapriti vrat poljupcima. Izvađen je nekoliko puta i oboje smo jako uživali, ja sam ga volio nositi, a on je volio da me vidi u njemu.
Bilo je to nekoliko sedmica nakon našeg prvog pokušaja da začinimo stvari u spavaćoj sobi. Konačno je stigao sljedeći četvrtak i jedva sam čekala da dođem kući da isprobam svoj novi donji veš.
Još me je pomno promatrao dok je njegova ruka napuštala moju dojku i klizila niz moja leđa. Neke od stvari koje su imali bile su previše avanturističke za nas, ali smo pronašli mnogo stvari koje su izazvale naše interesovanje. Zauzvrat je snažno povukao moje bradavice. Na moje potpuno iznenađenje ispustio je zvuk koji se može opisati samo kao režanje dok je povlačio tkaninu koja je prekrivala moju desnu sisu pametno o meni za profil za upoznavanje.
Gledala sam kako mi nastavlja sisati vrat dok me njegove ruke hvataju kandžama. Njegova ruka je obuhvatila moje dupe dok je drugom rukom masirala moju macu. Osvrnula sam se na njegovo lice i on je zurio pravo u moje oči.

Jedva čekam da isprobam svoj novi vibrator!!Možda bi se sva četiri poglavlja koja ste do sada objavili mogla samo kvalifikovati kao uvod u priču ako budu objavljena zajedno.. Nije dugo trajalo, ali je bilo puno strasti i potrebe. Sada je sve što je trebalo da uradimo je da sačekamo da stigne naš paket. Gledala sam kako uvlači dva prsta u svoja usta i koristi vlagu kao podmazivanje za moje bradavice. Ruke su mu polako lutale po čipkanoj baskiji i lagano je zastenjao dok mu je ruka dosegla meku oblinu mojih grudi.

Srećom, Hari se složio sa mnom, to je bilo očigledno i na njegovom licu i po stezanju njegovih pantalona kada je ušao u našu spavaću sobu i video me kako stojim ispred ogledala. Pocepao je baskijski materijal dok ga je izlagao. Nakon što sam pregledao većinu odjeće, Harry me zamolio da nabavim čipkastu crvenu baskiju s remenom na tregere i odgovarajućim tangama zoe mthiyane dating.