Prodajem sajt za upoznavanje

Svaki put kada bi se pomerila, njene sise su plijenile pažnju svakog muškarca u okolini. Trčao je u šortsu i patikama. Ipak, činilo se da su svi bili uzbuđeni i dobro raspoloženi.

Vrata su se otvorila i Samantha je izašla. I pretpostavljam da bi se ovo moglo računati kao traumatično na neki način. Prošetali smo oko kompleksa bazena, u kojem se nalazi bazen olimpijske dužine, iako je upola manji, jacuzzi i bazen za relaksaciju dubok četiri stope s nekoliko vodenih objekata i toboganom. Na vrhu kutije je bilo crveno dugme sa rečju "STOP", zeleno dugme sa oznakom "Start". Samanthino promijenjeno držanje je također učinilo očiglednu razliku. Tek što smo ušli, njihove mašine su se nagnule tako da je bilo više posla da se održi.

I kladim se da ako si se prijavila na takmičenje za najseksi ženu godine upravo sada , dobili biste ruke dolje."Samantha je razmišljala o mojim riječima.„Znaš, osećam se kao da bi trebalo da se osećam toliko nervozno i ​​samosvesno da bih sada povraćao. Mislim, još uvek sam nervozan. Mary je pogledala Samanthu koja se udaljavala, a onda mi je podigla palac i nasmiješila se. Lice joj je bilo jarko crveno, ali imala je odlučan izraz.Čuo sam šapat: "Sranje! Pogledaj to! Ima malo živaca!"Sam je bacila svoju torbicu na stolicu i okrenula se prema gomili."U redu, još par sati do večere.

Bila je i grupa od tri Japanca oko mašine za veslanje, sa alatima i tablet računarima raširenim okolo. Ne znam da li je to samo zato što si tako rekao, ali osjećam da projektuješ neku vrstu aure samopouzdanja. Samo je klimnula glavom i otišli smo do auta.

Okrenula se. Noge ispravljene.

Drugi trening dan je počeo sa malo većim prometom. Brzo, reci mi ime glumice koja je uhvaćena kako bljeska svojim privatnim dijelovima i kako je to uticalo na njihovu karijeru.""Uhh, pa... Samantha je hodala žustro i svaki put kada bi potpetica njene cipele udarila o pod, grudi su joj slobodno poskakivale unutar svilene bluze. Osjećao sam kako mi postaje teško."Sjednimo na trenutak."Pokušao sam malo sabrati misli."Pretpostavljam da si malo odrastao, naučio i prihvatio nešto značajno o sebi iznenada. Nisam mogao pratiti kako smo bili protiv naših komšija, ali pretpostavljam da je barem tako dobro ako ne i bolje. Mogu li pitati koji ste odabrali?"Ponovo je postala jarko crvena i odbila je da pogleda u moju stranu."Oboje. Pregledali smo odjeljak za odjeću u hotelskoj radnji."Žao mi je što sam ti pokvario večernje planove sa Mary, ali ne želim da budem sam u ovom hotelu.""Da, ne brini. Nije me to učinilo manje uzbudljivim. Gurnite naprijed.
Možete li pomoći?"Pogledao sam Samanthu i ona je klimnula."Zvuči dobro. Kako se osjećaš?"„Osećam propuh tamo gde ga nikada ranije nisam osetila“, zakikotala je."Ali ja sam mnogo manje nervozan nego što sam mislio da ću biti.""Super! Još ćemo od tebe napraviti perverznjaka", dok sam joj se cerio."Masarac!"Ali ona se nasmešila."Za to možete još malo gladovati. Za danas imamo ekipu koja instalira posljednju spravu za fitnes i morat će je kalibrirati za ženu. Kada je ugledala Samanthinu zadnjicu, zagugutala je "oh, sretno si!""Sve je gotovo," i potapšala je Samanthu po guzi."Mogu vam ih dostaviti u sobu do sutra ujutro, tako da možete slobodno uživati ​​u večeri."Videli smo Rejčel kako se zabavlja sa nekim mušterijama na recepciji i morala je da sačeka nekoliko minuta."Dobre vijesti ljudi! Razgovarao sam sa svojim menadžerom i ona je pristala da vam pomogne. Javi mi kada bude prevelik.""Oh, nisam znao da bi mogao postati veći. Sama si to rekla. Razgovarali smo i uživali u slobodnom vremenu.
Skenirao sam gomilu i brzo pronašao razlog. Osećam da postaje sve deblji i duži."Samanthine oči su postale veće istom brzinom kao i vezanost u njenom dupetu."Jao, jao, prevelik!"Takeshi je opet brzo progovorio japanski, a čovjek je kucnuo nešto po ekranu. Mogu vidim nešto drugačije u tebi prodajem sajt za upoznavanje. Vidimo se, Mary", rekao sam i otišao da nađem nešto za jelo. Hrabriji si nego što misliš."Dok sam čekao da Samantha siđe, gledao sam grupu od sedam mladih žena kako se prijavljuje.

Obojica su curili znoj, pa je bilo očito da idu već neko vrijeme.