Kad se ovo popuni počet ću ponovo izlaziti

Rekao joj je da ustane i ode im pripremiti doručak, trebat će joj hrana. Zatim se zavalio na kauč i rekao joj da ga popuši i proguta svaku kap.

Prišao joj je i podigao joj ruke iznad glave tako da nisu bile previše ispružene i zavezao je oba zapešća zajedno, a zatim za okvir kreveta. Tada je konačno shvatila koja joj je kazna. Probijao je jezikom unutra i van kao da kuša njenu pičku, što je bilo sve što je mogla zamisliti da radi. Nakon što je doručak pojeden i ona počisti kuhinju, pozvao ju je u dnevnu sobu. Nastavio je da je to bilo ono što je izgledalo kao jako dugo, kada je u vrijeme pauze počeo prstima pickati njenu mačku. Do tada je znala da je pobijedio kada je osjetila neodoljiv osjećaj punoće u sebi koji je ostao. Pogledala ga je i odmah znala da nikada nije zaboravio. Izluđivao ju je. Jedan prst, dva, tri, onda je imao četiri prsta u njoj.
A opet, možda i nije nikad upoznala tako izuzetan bol i zadovoljstvo pomiješane ovako. Podigla je pogled prema njemu, nacerila se i upitala ga šta bi još mogao da joj uradi?Samo ju je poljubio u čelo, nasmiješio se i rekao joj da ima strpljenja, uskoro će znati.. Ponovo se pomerio nagore do njenih usana dao joj je brzi poljubac i rekao joj laku noć, da ide na spavanje i da pokuša da uradi isto ako može i da bude sigurna da neće završiti ono što je započeo, ruke su joj bile vezane. Vratio ga je na dole i dodao palac, počeo je da joj priča, pričajući joj stvari poput toga kako je znao da joj se sviđaju batine, osećaj njegovog kurca u njenom dupetu kad se ovo popuni počet ću ponovo izlaziti. Uključila je daljinski na minutu i pritisnula igračku najjače uz klitoris koliko je mogao, a da je nije natjerala da se pomakne i trljala ga okolo, kada bi se približila ivici, on bi pustio o i smanjio je na najniži nivo tako da je jedva trljao o nju, tek toliko da je muči, ali ne dovoljno da joj dozvoli da završi.