Kako prepoznati lažni profil za upoznavanje

besplatno upoznavanje peterborou ontario

Na ovaj ili onaj način. Način na koji je muškarac preuzeo potpunu kontrolu nad njenim tijelom.„Volim da neko drugi ima potpunu kontrolu“, priznala nam je LaShonda.Čuvši ovo, Eloise i ja smo se pogledale i nasmiješile. Prije tri godine moja prelijepa supruga Eloise za koju mi ​​svi kažu da izgleda kao mama Beaver Cleavera zajedno sa biserima i elegantnim haljinama, obavijestila me je da želi istražiti svoju seksualnu stranu.

Kada je LaShonda ušla u kuću, Eloise je zatvorila vrata za sobom i kada je crni komšija pozdravio moju ženu prijateljskim osmehom i veselim pozdravom, moja žena nije odgovorila tako što je uradila isto, već je LaShondi udarila strahovit šamar i rekla joj da umukne ."Koji kurac?"rekla je naša crna komšinica u ovom trenutku zaboravljajući fantaziju koju nam je ispričala prethodne noći. Sa svoje strane, LaShonda nam je pokazala novi način igre, uključujući radosti ropstva i poniženja. Nepotrebno je reći da moj život nikada nije bio isti.

Umjesto toga, htio sam je golicati. U tom trenutku moja žena je zgrabila par lisica sa stolića za kavu i vezala komšijine ruke na leđima.
Ono kroz šta je prošla možda je bilo bolno i ponižavajuće, ali ju je usijalo. Kada sam ušao u kuću i otišao pravo u spavaću sobu vidio sam da sam bio u pravu kada sam pretpostavio da Eloise i LaShonda neće biti zajedno u krevetu, ali baš kad sam se spremao osjetiti razočaranje, začuo sam vrisak kada je odjednom dotrčala uzbuđena LaShonda niz hodnik dok moja žena trči za njom. Zatim je uzela produžni kabl i dva puta ga premotala oko LaShondinih grudi, a zatim je vezala stopala na takav način da je LaShonda bila potpuno ranjiva. Za nju je to bio pravi pakao, ali nisam stao.

Potpuno prepušten na milost i nemilost žene koja više nije bila Junska Cjekačica. Sljedećeg dana Eloise je odvela djecu u kuću svojih roditelja, a ja sam proveo dan idući u bioskop, svraćajući u kancelariju da obavim neke papirološke poslove i jedući ugodan obrok u italijanskom restoranu. Naravno, samo po sebi se podrazumevalo da je crnkinja, kada se oslobodila svojih stega, bila veoma ljuta i čak je zapretila da će otići policiji kako prepoznati lažni profil za upoznavanje. Dok se sve ovo dešavalo, sjedio sam na svom naslonjaču i imao najbolje sjedište u kući. Ako je htela da bude vezana i zlostavljana i ponizana, neka bude tako. Sve vrijeme crnkinja je pitala moju ženu zašto se ponaša tako kako se ponaša, a Eloise je u međuvremenu šamarala po licu i govorila joj da šuti."Ušutkaj, prokleta crna kučko", rekla je moja žena okrutnija što je mogla. Kao rezultat toga, samo nekoliko minuta nakon što je sve bilo gotovo i nakon što se LaShonda smirila i držala je u zagrljaju moje žene, insistirala je da vodi ljubav sa nama oboma. Naizmjence nas sišu i jebu i vole svaki minut.. Zatim je počela da pere suđe, a ja sam samo sjedio za stolom pokušavajući doći do daha. Kako je bila moja igračka za igru ​​i bila je u mojoj milosti. Na primjer, jednom sam došao kući i nakon što smo nas dvoje večerali sa djecom, a naša djeca su se igrala vani, moja žena mi kaže da je zaljubljena u 18-godišnju crnku koja nam je susjeda i dadilja besplatno upoznavanje peterborou ontario. Ali ljupkoj mladoj crnkinji nije bilo ništa loše. Prošlo je više od godinu dana otkako je Eloise zavela LaShondu, a seksi crna djevojka je često gost u našem domu, a ne samo kada čuva našu djecu.
Kad sam stigao kući, bilo je blizu 17 sati i bio sam siguran da neću imati sreće i da neću naći svoju ženu u krevetu sa mladom, seksi crnkinjom. Kada su njih dvije bile u dnevnoj sobi, Eloise je otišla iza LaShonda i omotala je rukama oko vrata.Čvrsto se stisnula i pratila crnku do koljena, a zatim bacila LaŠondu na pod. Kad god Eloise želi da se zabavi. LaShonda nam je ispričala svoje fantazije koje su uključivale vezivanje i začepljenje i vukanje za kosu.“Imala sam muškarca koji je bio jako uvredljiv prema meni”, rekla je LaShonda otkrivajući joj stranu koje ni Eloise ni ja nismo znali. Nakon što sam sve ovo rekao, prišao sam stoliću za kafu i zgrabio veliko pero koje je Eloise kupila za ovu posebnu priliku. Dok sam posegnuo i zgrabio jednu od njenih sisa.Čvrsto stisnuti, a zatim pustiti. Kada je Eloise vidjela da stavljam ovo pero u ruku počela je da se smije, ali što se tiče LaShonda bila je zabrinuta, počela je da se migolji i ponaša se kao da će je odvesti na giljotinu. Sljedećih sat vremena četkao sam perom njene čvrste bradavice i njegovana stopala i moglo se zaključiti po glasnom vrisku koji je bio prigušen ljepljivom trakom i načinu na koji se migoljila po podu da je ono što sam radio LaShondi bilo čisto mučenje. Nakon što je sve ovo bilo gotovo i dok je moja supruga Eloise teško disala ------ i LaShonda potpuno bespomoćna sa suzama koje su se kotrljale niz lice i tresle se od nekontroliranog užasa, konačno sam ustao iz naslonjača i polako otišao do mjesta gdje je svezani crnac djevojka je ležala na podu."Dakle, želiš biti ponižen. Pogolicaj joj bradavice za koje sam znao da su osjetljive kao i stopala. Sada je bila zla kučka i uživala je u svakom minutu. U stvari, poslovi čuvanja djece sada su posao baka i djedova, gdje isporučujemo djecu kad god poželimo biti s našim mladim crnim drugarom u igri. Obje su bile gole osim seksi donjeg rublja koje su nosile."Nećeš me uhvatiti", čuo sam kako LaShonda govori svojoj ženi dok su njih dvoje utrčali u dnevnu sobu. Nisam stao dok sam vikao crnoj djevojci kakva je prljava kurva. Eloise mi je tada rekla da je sljedećeg dana htjela poslati djecu svojim roditeljima i izbaciti me iz kuće kako bi mogla pozvati LaShondu i, nadam se, zavesti je."Misliš da voli pičkicu?"Pitao sam svoju ženu koja je došla da sazna da nije samo drolja kada je u pitanju sisanje kurac, već je bila i drolja kada je u pitanju jedenje mace."Pa, uskoro ćemo saznati", rekla je Eloise dok je ustajala od kuhinjskog stola.