Načine da opišete sebe kako izlazite

Zatim se zavalila na leđa, skupljajući sise. Nije uvijek išlo glatko. Mogao sam početi osjećati njen kalup i uvijati njeno tijelo u moje. Da li da se vratim u našu spavaću sobu i da li..." Ovo je bilo veliko za mene. Za sklapanje braka potrebno je dvoje, samo jedan da ga uništi, a dvoje ga mogu oštetiti načine da opišete sebe kako izlazite.
Nikad nisam mislio da sam uradio nešto krupno loše, a onda sam otkrio da sam i ja deo problema. To je stvarno romantično.
Sada znam. Nikada to nije htjela dobiti od mene.

Ne bih se više osjećala prazno nakon ovakvog seksa. Sjećam se njenog lica kada su zavoji bili skinuli i otok je pao. Nastavio sam pumpati između njenih sisa i jebem joj šlic dok je stenjala sve glasnije. Nagnuo sam se i poljubio je milujuci je po kosi, po licu. Moramo da vidimo da li ćemo zaista moći da živimo zajedno na zdrav način - za oboje. Ali onda me je povukla na sebe. Mislim da bi moglo biti par vjenčanja u budućnosti."Dan?"Pogledao sam je i čuo veće pitanje."Nestalo nam je dodatnih spavaćih soba dok su sva djeca kod kuće."Klimnuo sam da."Šta ti misliš?"Progutala je."Jesmo li spremni da ponovo budemo u istoj spavaćoj sobi?"Siguran sam da je moje lice odavalo moju zabrinutost. Osjetio sam kako mi polako spušta hlače i donji veš. Dok smo se mlatili, moja sperma je prskala po njenom vratu i bradi, po njenim sisama i malo po kosi i po krevetu. Ali već smo počeli da se hladimo i kada sam se vratio, ona je bila ispod pokrivača i čekala svoj red za kupatilo. Sve što sam mogao je da joj se nasmijem. Stajala je ispred mene, sa mojim rukama oko nje i njenim sisama u mojim ustima. Počeo sam da joj trljam klitoris i odmah je počela da stenje. Sada me Keti gleda sa pitanjem, pitanjem koje smo zaobilazili poslednjih nekoliko nedelja kada smo saznali da će svi biti kod kuće za Dan zahvalnosti. Naučio sam da odem na neko vrijeme. Ponovo smo postali čvrsti. Uzimao sam balzamiko sirće da poprskam salatu za završni dodir kada je Cathy počela razgovarati sa mnom."Djeca će biti ovdje sutra za Dan zahvalnosti."Zastala je i pogledala prema meni, pravo u moje oči. Nasmiješila se i počela je sve teže i teže disati. To je urađeno prije više godina.
Na prvi dodir moje ruke, skočila je. Moj glas ne viče i vrišti. Ali nosila ju je njena mračna odlučnost.

Bili smo na njenoj strani kreveta. Postala si potpuna majka, cijela žena."Ustao sam sa stolice i kleknuo pored njene, držeći je u naručju."Iznova smo birali jedno drugo.
Bilo mi je ispravno vratiti se zajedno kada je posao završen, ali sam ostao u zadnjoj spavaćoj sobi. Ležali smo jedno drugom u naručju, držeći jedno drugo, cijeneći naknadni sjaj. Nakon što je izašla iz kreveta, uključio sam grijač i uklonio hladnoću iz sobe. Prije toga, zahtijevala je svoj način. Kakav težak put.