Zabavljanje sa irsko američkom djevojkom

crna linija za sastanke

Pratila ga je do auta gdje je otvorio vrata, ali je zategnula povodac.

mislim da si shvatila."Uvukao joj je lančić u bluzu i uštipnuo joj još uzbuđene bradavice. Carino je počeo da se migolji. Govori joj da se suoči s njim, želi da joj vidi oči dok je vezuje. Njene oči uprte u njegove dok je osjećala kako je zakačen povodac kako njegove ruke klize ispod njezine kose, uvlačeći mali pramen u kolutiće na stražnjoj strani njezine kragne, lagano se lecnuvši kada je čula kako se zatvara. Duboko uzdahnuvši, srećna što vidi da joj dozvoljava gaćice za veče. Tatine ruke kliznule su uz njeno tijelo, a zatim niz ruke, polako otkopčavajući svaku od njenih lisica.
Tata ju je uhvatio za kosu i privukao njeno uho svojim usnama."Mali, odjeća ti je na krevetu. Nije osjetila da je spustio lisice s lanca ili povukao lance kroz prsten. Stajao je posmatrajući je na trenutak. Već malo kasnimo."Klimnula je i odgovorila: "Da gospodine", dok je krenula prema spavaćoj sobi. Prije nego što ju je uzeo za ruku, sagnuo se i šapnuo joj: "U bilo kojem kraju...... Osjetila ga je iza sebe i vidjela ga u ogledalu. Kada se zaustavi do restorana, ona joj kaže da pričeka;nešto što je već naučila. Sada su bili u prilično krcatom restoranu.

Uzeo ju je za ruku i uveo u restoran. Gledao je kako se bori da pojede svoju večeru."Carino, sjećaš li se šta si mi dao na kraju našeg prvog intimnog vremena?"pitao."Onda znaš šta sada želim, zar ne?"Teško je progutala i rekla: "Da, gospodine. Otvorio je vrata i uzeo je za ruku, izvodeći je iz auta. Nasmiješila se dok je uzeo gaćice i rekla: "Mislim da ste to htjeli, gospodine."On se nasmijao."Da, malena, tačno ono što sam želeo i kako sam želeo i njih."Ona se nasmiješi. Skliznula je u gaćice i sada je morala da skine bluzu da obuče grudnjak.
Njegova ruka na njenoj unutrašnjoj strani bedra: vrhovi njenih prstiju prelaze preko njegovih. Vrhovi prstiju joj drhte dok mu pruža povodac zabavljanje sa irsko američkom djevojkom.
Vratila se do stola primijetivši da joj je primaknuo stolicu bliže sebi. Ona ulazi, a on joj zatvara vrata. Ona okreće glavu u stranu, omogućavajući mu bolji pristup prstenu njenog ovratnika. Tata je krenuo ispred nje i počeo je ljubiti. Nežno ju je poljubio govoreći joj da završi oblačenje. Carino je zadrhtao.

Mislila je da se nikada neće obući ako se ovako nastavi crna linija za sastanke. Zastenjala je i migoljila se protiv njega.