Loši profili za upoznavanje reddit

Onda mi nešto padne na pamet."Kako znaš gdje živim?"pitam, gledajući ga kroz staklo."Je li to važno?"kaže on sa podignutom obrvom.

Posežem do njegovih leđa i zavučem ruke ispod njegove košulje, u potrebi da osjetim njegovu glatku kožu i čvrste mišiće bez da mi išta stoji na putu. Moji zidovi su ofarbani u svijetlo žutu kanarinac, a sve ostalo - namještaj, moja ultra pahuljasta jorgana i velike naljepnice sa željama s obje strane mog kreveta - je bijelo. Ima utisak da smo Caleb i ja u ovome već neko vrijeme, umjesto samo nekoliko sati."Ne, ne - sve si pogriješio, Eric. Moram da se osjećaš bolje", moli Caleb."Molim vas. Zamislite moj šok kada sam otkrio da me je neko pobijedio."Taj smiješak mu je još uvijek zalijepljen na licu, što me nervira do sranja."Možeš prestati da me gledaš tako, bilo kada", kažem, pakleno ljutito. Zastenjem i tonem na ljuljačku na trijemu.

Usne mi drhte dok pokušavam umanjiti Ericovu reakciju."Bio je u redu s tim, samo je..." Prekinula sam da progutam knedlu u grlu."On ima zabrinutosti.""Šta ti je rekao, Em?"Caleb zareža, sada zvuči jednako ljutito kao i ja na trijemu. Ali—uh—on je taj koji me zove. Suze počinju da mi teku, uprkos tome što sam očajnički pokušavao da ih zadržim.
Prije nego što shvatim, on mi slobodnom rukom odvezuje kratke hlače i uvlači ih unutra. Sve u ovoj prostoriji je prozračno i svijetlo, a raspoloženje mi se automatski podiže kad god kročim u nju loši profili za upoznavanje reddit. Vidimo se onda", kažem i zatim uđem unutra, tiho zatvorim vrata i naslonim se na njih. Najbolji dio je što ovo nije stvar samo za jednu noć. To je jedan dan kada sam zapravo ohrabren da rukujem električnom bušilicom!Čini da se djevojka poput mene osjeća prilično loše. Njegova velika ruka okova moja mala zapešća, a on ih podiže preko moje glave da ih pribije uza zid.Štukatura mi se zabija u kožu, a taj mali zalogaj bola dodaje potpuno novu dimenziju mom zadovoljstvu.
To je moj posao."Nije ništa", kažem mu, gušeći jecaj."Nije ništa, dušo. Nakon nekog vremena, malo sam pustila i zabacila glavu da ga pogledam.