Hospira dekstroza 50 produženo upoznavanje

je princeza žvakaća guma koja se zabavlja s Marceline

Nastavila je stazom do mjesta gdje se spajala s rijekom i stala na tragu. Sada ju je jebao s divljom napuštenošću, grcajući i stenjajući dok se približavao vlastitom orgazmu. Osjetila je valove zadovoljstva dok je grebenasta osovina s venama tonula skroz u nju, a njegova nisko obješena jaja su je šamarala dok ju je jebao napušteno. plivao?Naked?Mogla je vidjeti njegovo smeđe tijelo kako se kreće kroz vodu. Prošarana svjetlost kretala se kroz drveće preko staze i primijetila je Gideona kako stoji ukočeno, navučenih ušiju."šta je dečko?"tiho je promrmljala, smiješeći mu se. Plašila se da će ga njegova mladost iznevjeriti i da će odmah odbiti, ali on je bio vješt i samouvjeren, dajući joj duge, čvrste, ali spore poteze svog divnog kuraca. Položila mu je ruku na glavu kako bi ga usporila, a on je stao, klečeći ispred nje i gledajući u tesnu, zamršenu crvenu slamu njene mace dok je ona polako i zavodljivo izlazila iz lokve svoje malene odjeće.
Nekoliko dana kasnije vrijeme je zaista počelo da se zagrijava i Serena je odlučila da prošeta Gideona kroz šumu niz rijeku. Zakikotala se u sebi misleći kako će mu sada biti neugodno. Serena je također bila zadovoljna što ga je vidjela jer joj je vlasnik bio miljenik;mladić od oko 25 godina čije ime nikad nije dobila.

U svojim kasnim 40-im, vatrene kose i još uvijek uglađene i gipke kao i njen saputnik, bila je zadovoljna efektom uparivanja udobnih helanke i topa za vježbanje s wellington čizmama, uprkos tome što je bilo toplo proljeće. On se nasmiješio Seleni što je izazvalo električni puls u njenoj pički. Uhvatio je zadnjicu u svaku veliku ruku i privukao je u sebe;postojao je još jedan trenutak slasnog otpora prije nego što je dala i njena maca je odjednom dočekala njegov velikodušni kurac. Nasmiješila se, "oni sigurno imaju afiniteta jedno prema drugom, zar ne? Životinjska privlačnost možda" i pustila je da se pogled polako spusti niz njegovo tijelo, pazeći da on ima priliku da primijeti hospira dekstroza 50 produženo upoznavanje. Odgurnula mu je glavu i rekla mu da ustane, bacivši se na vlastita koljena. Sada je bio potpuno uspravan, prijatno debeo i tvrd sa zakrivljenom naviše, divno je virio iz njegovih tamnih stidnih dlaka.Čvrsto ga je uhvatila u lijevoj ruci, primijetivši kako sjajno zlato njenog vjenčanog prstena svjetluca na tamnijoj koži njegovog kita. Prošlo je dosta vremena otkako je uzela kurac stranca u usta i ona će uživati ​​u tome je princeza žvakaća guma koja se zabavlja s Marceline. Odmaknuo se, a ona se okrenula prema njemu, gledajući dole i ponovo se diveći prelepom mladom kurac koji se sada u miru ljulja iz njegovih prepona. Ponovo joj se glava izvila unatrag kad je osjetila kako njegov vreli, mekani jezik radi na njoj, zapljuskivajući njene pune usne.