Web stranice za upoznavanje kanada bc

Nisam ga mogao smjestiti, ali mogao sam se zakleti da sam ga vidio prije. Visoka sam 6'3" i imam 190 funti - većinom mišića. Okrenuvši se, vidio sam Larryja Flynta kako se mota u svojim invalidskim kolicima."Naredniče Le'Garte", rekao je svojim nazalnim glasom."Tako mi je drago što si uspjela.

Dyess u Teksasu za Basic, a ja idem u depo za regrutiranje marinaca San Diego. A i ona je bila VELIKA zadirkivanja. Dok se okrenula prema meni, Flynt me je uputio da poljubim i pomilujem Krisove sise na nekoliko snimaka. Dok je završavao, čuo sam nešto što je zvučalo kao polu-uvlačenje.

Krenuo sam pravo na posao, vrteći Krisine bradavice jezikom i sisući njene sise skoro kao mala beba. Dobit ćete poziv da vas obavijestimo kada i gdje je snimanje." Snimanje je obavljeno krajem jula, neposredno prije isteka mog ugovora, ali slike su objavljene u septembarskom broju - distribuirano 15. Pokucao sam pre ulaska, kao što je protokol, i kada sam dobio dozvolu da uđem, ušao sam, salutirao i rekao: "Gartenski narednik Le'Garte, javljam se po naređenju, gospodine!"Tada sam primijetio starca vrlo poznatog izgleda kako sjedi pored generala. Za prvih nekoliko snimaka sljedećeg seta, Flynt me je natjerao da se pomaknem iza Kris i pokrijem joj grudi rukama.
Flynt je snimio nekoliko takvih snimaka, a zatim joj rekao da se ponaša kao da mi puši. Očigledno, Kris je bila dodijeljena Bealeu, a kada je otpuštena, komandant Bealea, general Mae Durban, razdragao se zbog toga što je to zataškavanje i izgovor da se Playboyeva petorka izbaci iz zraka Silom koju je zamalo ugrozila sopstvenu karijeru.

Ustajući, otvorio sam vrata i pogledao van. Imam dobru količinu definicije u svim područjima mišića - trupu, stomaku, rukama i nogama. Zaista, stvarno poznato. Bio je tu par pustinjskih cammie pantalona, ​​siva majica za fitnes na kojoj je pisalo "Hustler" i par svježe uglačanih crnih borbenih čizama. Moj kurac je počeo da se budi. Kada je Kris skinula šorts, otkrila je vrlo oskudne tange koje su pristajale uz njen gornji dio.

Kao, išao sam u školu sa tim glasom već trinaest godina poznatim. Izlaz. Sada, nisam mogao reći da li je to samo rano jutarnje svjetlo izigravalo moje oči, ali sam bio siguran da sam upravo vidio nemoguće.

Do kraja juna 2009 web stranice za upoznavanje kanada bc. Mislio je da su Playboy Air Force i moja Playgirl čisti genije - i želio je kraljevski spojiti Hefnera. Ali ono na šta sam najponosniji - moj penis.
Tada sam primijetio nešto još čudnije - imao je registarsku tablicu mog Explorera!Znao sam da je to nemoguće, jer sam vozio svoj Explorer.Šta se dođavola dešavalo?!Pokušao sam da se zaustavim pored drugog Explorera da identifikujem vozača, ali mi je odgovaralo potez za potezom - skoro kao da je vozač tačno znao šta ću da uradim. U decembru 2008. Ipak, malo kasniš, pa ako pratiš Miguela ovdje, on će te odvesti do tvoje prikolice po šminku i kostim."Miguel je bio gizdavi gej Hispanac od oko 25 godina. Ova priča sadrži mnogo sličnosti s The Wild Blue Yonder;međutim, to je više od samo ponovnog pisanja – to je definitivno priča koja stoji za sebe. To je bilo najprodavanije izdanje Playgirl ikada - jebote da! - i izazvalo je nagli upis žena u oružane snage.