Pravila o povremenim sastancima

nedostaci zabavljanja sa oženjenim muškarcem

Eden je prišla s malim stalkom za odjeću na kotačima, na kojem je visio sav Cloverin štap.
Brzom je udarila u rampu i na njenom vrhu preskočila prazninu. Pravi početak dana mogao je doći nekoliko sati kasnije kada je ispred njenog štanda došla niko drugi do gospođica Arija. Kucanje na vratima tezge koje ih je oboje vratilo u stvarnost dok je Eden stajala na vratima, "U redu vas dvije bubice. Ne brini Clover, stići ćeš tamo jednog dana. Glava ju je boljela.
Dakle, danas završavaš trening agilityja. Izgledala je mirno dok je ležala, dišući vrlo sporo i prislonjena uz nju. Plavokosa ženka je ošišala svoju žetvu na bok i podigla ruku prema četiri prisutna ponija koji su svi poslušno stajali u redu, "Arrêter, Ponies."Žena je prišla Clover i Eden i učtivo se nasmiješila Eden prije nego što je skrenula pogled na Clover. Možda je to bila samo njena mašta, ili je to bio efekat leka, ali je primetila da joj je tokom noći iznenađujuće toplo.

Trči, skoči, sleti. To je slično onome što jesi juče, osim što to nije samo krug."Pokazala je u daljini na niz velikih prepreka, skokova i platformi postavljenih kao staza u stilu 'nindža ratnika'. Ideš na nešto drugo za taj dan. Edenine oči su tada pale na Clover, "Čini se da ste vas dvoje sinoć bili prilično ugodni..." Clover je vidno pocrvenjela pravila o povremenim sastancima. Kada je došlo jutro i najsitniji mlaz svjetlosti ušao je kroz prozor u njenoj kabini, Clover je polako otvorila oči. Kreten iz vodeće linije iz Edena ju je ipak vratio iz sanjarenja dok su krenuli prema prostoru iza štale.Činilo se da je vrijeme za učenje agilnosti bio drugi dan.
Bilo je znatiželjno. Prošlo je dosta vremena otkako mali poni nije bio spreman da se čak i izbliza približi bilo kom drugom poniju u štali nedostaci zabavljanja sa oženjenim muškarcem. Clover je tiho frknula na nju. Već si dva sata kasnije od svih ostalih zahvaljujući gospodarici Ariji."Clover je nježno zgazila nogu, iznenađena koliko je malo boljelo jutros u odnosu na prethodni dan. Mogla je samo zamisliti kako bi to bilo da je bez ukusa. Da li želiš slomiti kopito drugog dana i izgubiti ostatak vaše suđenje?"Clover je shvatio logiku. Mali test. Sanjajte, gospodarica Aria želi da vas vidi gore u kući."Daydream je gunđala i široko se ispružila, malo zijevajući i pospano sedeći, bacila je pogled preko ramena prema Cloveru koja se očito smiješila iza debelog panela preko njenih usta. Međutim, morala se zapitati zašto je Daydream-u bilo dozvoljeno da se kreće kako želi, čak i da otvori vrata Cloverine tezge i mazi se s njom. Jednostavno, ne?"Jednom je pucnula bičem kada je Eden pustila svoju prednost.