Nedostaci zabavljanja sa oženjenim muškarcem

Osjetio sam kako se približavam dok se Jane podigla s mog lica. Kada smo stigli u Pariz, imali smo svog ličnog sobara koji nas je otpratio do salona gdje smo mogli čekati naš povezujući let, a zatim nas je sobar otpratio do naše sljedeće kapije. Nakon što se naše strahopoštovanje malo smirilo, Jane je rekla: "Pretpostavljam da ćemo uz večeru popiti vino!"Judy i ja smo se smijali dok smo se vraćali gore. Judy i ja smo se zabavljali govoreći francuski dok smo se čavrljali s mladom ženom koja nas je čekala. Bio sam u stanju blaženstva sa Jane koja se jebala na meni i Judy se trljala po mom licu.Čuo sam kako Jane govori: "Bože moj, Judy, ti si tako jebeno lijepa!"Osjetio sam kako se obje žene naginju jedna ka drugoj, pa sam pretpostavio da se ljube i miluju jedna drugoj u grudima. Judy je, međutim, imala situaciju pod kontrolom jer je pozvala domara dok smo mi večerao u Aixu.
Jedne od ovih noći koristit ćemo lance na tebi!""Lanci? Stvarno? Ništa prestrogo, nadam se", upitala je Judy."O, ne. Jane je rekla Judy da kaže čovjeku: "Nebesa, ne! Upravo mi je doveo orgazam po četvrti put! Dobro veče tebi!"Judy je povikala: 'Cieux non!Il vient de me faire l'orgasme pour la quatrième fois!Bonne soirée à vous." Čovek ispod se nasmešio i rekao: "Si cela ne vous dérange pas, je pense que je vais rester et regarder un peu de temps!J'aime la façon dont tes seins se balancent ... Oboje su bili prelepi dok su prolazili pored mene prema balkonu u svoj svojoj goloj slavi. Zahvaljujući našem prijatelju i poslovnom menadžeru, Judy, Jane i ja smo još jednom prešli Atlantik. Par finijih ljudi koje nikada više neću sresti. Mogao sam čuti kako Jane govori: 'Opusti grlo i pokušaj zanemariti svoj refleks grčenja.'Judy me nekoliko puta pokušala duboko u grlo i prilično mi se približila prije nego što joj je aktivirao geg refleks.

Judy je provjerila svoj telefon i pronašla trgovinu oko 5 km dalje, pa smo se vratili u auto i otišli u kupovinu. Nakon nekoliko minuta suze su otišle i pozvali smo naše goste da sjednu.
Bojim se da su Stan i Bettina poginuli u nesreći na Novu godinu."Šok vijesti natjerao je Beatrix da dahne, uhvati muža u zagrljaj i počne plakati. Obje žene su se otkotrljale s mene dok me Jane duboko ljubila dok sam dijelio Judynu spermu s njom, a Judy liže moju spermu iz Janeine vagine. Nakon sat vremena, par ruku je posegnuo za mojim ramena i protrljao moja grudi.

Nakon uzimanja abdesta, uvukli smo se u krevet i ugasili svjetla. Zatvorili smo francuska vrata i otišli u kupatilo da Kad smo završili s tuširanjem i vratili se u krevet, Judy je rekla: „Cijela ta stvar je bila tako vruća!Još uvijek sam napaljena nakon Monsieur Voyeur-a!" Jane je rekla da je i ona, ali ja sam završio za noć.
Kada smo prekinuli poljubac, rekla je: "Volim te do dubine duše i moja ljubav raste svakim danom."Zatim me je pustila i povukla Judy u zagrljaj i poljubila je strasno kao i mene nedostaci zabavljanja sa oženjenim muškarcem. Dok smo hodali, Jane je nehajno rekla: "Vjerujem da si vidio da naša hotelska soba ima balkon, Tony."„Onda znaš šta se od tebe traži večeras“, nastavila je Džejn.

Judy je to prepoznala i predložila da provjerimo nekoliko nekretnina koje sada posjedujemo i da od njih napravimo lijep dugi odmor. Pošto je soba imala dva velika kreveta, otišao sam do drugog kreveta da se Judy i Jane nasiti. Automobili su stalno prolazili, ali još uvijek nije bilo pješačkog saobraćaja. Jane se nagnula preko ograde pored Judy, grudi su joj visjele i njena guza spremna za moj napad. I Bea i JP su to primijetili i teško im je otrgnuti oči od dvije žene. Kad te oživimo, onda ćeš me jebati dok oboje ne završimo. Gledao sam kako su se Judyni prekrasni dupe obrazi mreškali svaki put kada bi je moja karlica udarila. Napravili smo ručak u Aix-en-Provenceu i potom nastavili za Nicu. Letjeli smo u prvoj klasi na potpuno novom 777 i bilo je prilično izvanredno. Nakon nekog vremena, čovjek koji je hodao pločnikom povikao je: "Qu'est-ce que tu fais?"Jane je pitala Judy šta je čovjek rekao, a ona je odgovorila da te pita šta radiš. Nadam se da nemate ništa protiv ako vas odvučem u nekoliko muzeja dok smo ovdje u Evropi."Odgovorio sam: "Uopšte mi ne smeta.

Sipao je malu mjeru u svoju čašu, pomirisao je i potom probao."Ovo vino je odlično; mislim da ćete svi uživati. Bio sam u raju dok sam gutao Judy, a Jane je nastavila da me jebe. Pitao sam Jean-Pierrea da li bi me otpratio u vinski podrum, objašnjavajući da nemam pojma o vinu. Smjestili smo se u našu sobu (Jane je odlučila da ne bi bilo fer natjerati Judy da spava sama u svojoj sobi), odložili smo prtljag i potom otišli u lijepu šetnju gradom. Džudi je plakala od ekstaze dok je Jane čupala svoje grudi.