Stranice za upoznavanje palmove obale

brzi izlasci u okrugu Ventura

Bila je malena i oblina sa punim grudima, širokim bokovima i uskim strukom. Ne boj se. Neke od maminih prijateljica su sigurno imale velike grudi, ali ove žene nikada nisu trčale, kretale su se dostojanstveno pa su im se mlohave grudi samo lagano ljuljale stranice za upoznavanje palmove obale. Tokom narednih sedmica svaki dan sam plivao duplo.Želio sam vidjeti Lenu golu i želio sam biti blizu nje. Spustila je ruke do ruba naljepnice. Ove sesije su se uvijek završavale na isti način.

Prišla mi je i mislio sam da će me povući sa sobom u vodu. Bio sam razočaran i frustriran. Sljedeće minute od tada pamtim do detalja. Očigledno jesu jer su se kikotali. Znate, vrlo sam pažljivo isplanirao svoju posjetu brzi izlasci u okrugu Ventura. Ili su možda samo različite boje učinile da tako izgledaju. Daje nam nedelju dana u kojoj ne moram da pazim.
Moje sestre su dijelile moje interesovanje za nju, ali su također željele razgovarati s njom. Oni su bili stariji, ali ja sam bio dječak i uvijek jak za svoje godine.

Bio sam ovisan o njenom tijelu.