Brzi izlasci u okrugu Ventura

nakon 9 mjeseci veze

Dok sam je ljutito držao tamo i jebao snažno i brzo, mogao sam osjetiti njenu visoku potpeticu kako mi pritišće stražnji dio bedra. Moj dugi naporni radni dan donio mi je samo slomljeno ogledalo, puknutu gumu, dvije izgubljene kreditne kartice i kišu poput oluje koja je padala naglo, bez upozorenja.

Odlučio sam da ne govorim dok sam ulazio, nego sam seo na kauč i protrljao oči. Bio sam uznemiren većinu jučerašnjeg dana. Ruke su joj bile na mojim bedrima pokušavajući da se oslobodi, umjesto toga, uhvatio sam njenu potiljak i natjerao se dalje u njena usta dok joj je lice počelo crvenjeti. Nakon nekih 5 minuta, čaša Jack Danielsa mi je kliznula pred lice, a moja djevojka je počela da me trlja po ramenima, mudro odlučivši da ne pita šta nije u redu. Rekao sam sebi da su me razbijeni bočni retrovizor i probušena guma na autu natjerali da je gurnem na kauč, čvrsto je zgrabim za vrat, podignem joj suknju i pomaknem joj gaćice u stranu dok sam jurio u nju u odnosu na svoj normalan zamišljen spori tempo. Sećam se da sam želeo da mi dan završi čim počne. Dio mene je bio zabrinut, znajući da, ako se ne mogu prepoznati u ovom trenutku, ona me sigurno smatra nepoznatim.

Počela je ljubiti moj vrat i obraz s leđa da me utješi.Žurnal, veoma je važno da znaš za tiho i pasivno držanje moje devojke, dobra devojka ako hoćeš, savršeno se slaže sa mojim konzervativnim finim momkom brzi izlasci u okrugu Ventura. Tamo gdje sam je obično milovao po licu i nježno je ljubio, uhvatio sam joj šaku kose, povlačeći je unatrag dok sam je sisao i grizao za vrat. Dok je nastavila da daje poljupce, kosa joj je padala prema mom nosu da bi me golicala po licu i dala mi pun nos svoje arome.Želim vjerovati da me je to moj užasan dan natjerao da ustanem sa kauča, povučem djevojku za ruke i divno je poljubim dok sam je prislonio uz zid. Nadao sam se da će zalupanje kućnih vrata označiti kraj mog iscrpljujućeg dana. Od kada smo bili zajedno, samo nekoliko puta me se obrušila i moram priznati, ovaj put mi se više svidjelo. Da li bi mi ikada oprostila?Ova pitanja su mi kružila po glavi sve dok konačno nisam utonuo u san nakon 9 mjeseci veze.
Moja devojka je delovala uzbuđeno, ali zabrinuto, malo se borila, ali ništa nije govorila, uvek je bila podrška i tiha čak i kada nije razumela situaciju. Svakim udarcem postajala je sve vlažnija, a tijelo joj je vibriralo dok je dolazila, još uvijek zabrinuta gdje je njen inače suzdržani i nježni muškarac. Saobraćaj na autoputu je bio u zastoju više od sat vremena, na kraju sam van saobraćaja uhvatio svako crveno svetlo u zoni metroa, a kasnim dolaskom na posao bilo je teže nositi se sa kolegama nego inače, iako sam se i dalje setio da nosim osmeh svog finog momka i unesi kutiju eklera, zaboravivši da uzmem svoje prije nego što su mi kolege ostavili praznu kutiju. Kako da joj objasnim šta se desilo ako ne znam šta se dogodilo?Mogu li kriviti to što me je uhvatila iznenadna oluja?Da li sam uživao u onome što me je spopalo?Vjerovatno misli da sam sada čudovište.