Koristeći online upoznavanje

Dok sam očajnički pokušavao da ne narušim svoj ritam ili snagu, ispružio sam ruku i odvojio glavu tuša od njenog držača i uperio je u njen klitoris, navodeći je da zaplače od ekstaze. Na kraju naše zabave, ležao sam u krevetu sa obje djevojke privučene uz sebe. Počeo sam da trljam kurac preko šortsa, razmišljajući o vremenu kada sam je jebao u dupe u hotelskom bazenu, a da to niko nije primetio.

Prešao sam rukama niz njene strane i čvrsto stisnuo to debeluškasto sočno dupe dok su naši jezici istraživali usta jedno drugom, prekinuo sam poljubac da spustim svoje šortsove i skoro na znak ona je počela sisati moj uspravni član vještinom obučenog profesionalca . Zabio sam joj kurac u usta i pokušao ga pojebati, ali ona je ustala i posrnula u Charlijevu sobu mrmljajući o svojoj potrebi za krevetom, ostavljajući Charlija i mene same da se igramo. Osjetila sam kako me ruka nježno stisnula za kurac, iznenađena što sam pogledala dolje i otkrila da su obje djevojke dok smo se svi udaljili.. Prošla sam rukama kroz Čarlijevu kosu dok sam uživala u pogledu na ostvarenje svoje fantazije, u mekom jastučnom osećaju njenih usana na meni, u načinu na koji je njeno telo izgledalo pod vodom iz tuša i u tom pogledu u njenim očima koristeći online upoznavanje.

Dok sam joj pomagao da podiže s poda, izvukli smo kupaći kostim s njenog sada natopljenog tijela i zajedno krenuli pod vodu, primijetio sam još jednu tetovažu koja se proteže ispod njene lijeve sise do dna grudnog koša dok smo se čvrsto držali, uživajući u osjećaju kože na koži. Oboje smo urlali od zadovoljstva dok smo se jebali na balkonu, dok joj se tijelo treslo dok sam ulazio i izlazio iz nje. Počeo sam pakirati svoje i ženske kofere u autobus sa predstavnikom dok su djevojke gledale iza mene. Sada kada je dostigla vrhunac, konačno sam mogao da udarim svoje, naginjući se preko njenog tela da obujmim njene grudi, počeo sam da je ljubim po vratu dok sam jebao sve brže i brže dok nisam izašao u nju."Jebi ga" vikali smo blizu jedno drugom, smijući se toj koincidenciji prije nego što smo pokupili odjeću i pokušali s dobrim stepenom uspjeha da sakrijemo ono što smo radili od Georgije, još uvijek uronjene u njen svijet.

Mogao sam samo da se nacerim kad sam shvatio šta je ta lukava kučka planirala.