Besplatna aplikacija za upoznavanje

šta reći nekome sa kim izlaziš

Kao što sam ranije rekao, razlike između ove vožnje i ranijih izleta nisu bile tako velike;to je sve dok moj mučitelj nije počeo da pojačava struju na stražnjem utikaču. Zaboravio sam na dva komada metala sa svake strane konja koji su se uzdigli između mojih guzica i usana. Sada sam se osjećao kao da mi se jebalo u dupe jako, stvarno jako;Mogao sam lako ući u taj osjećaj besplatna aplikacija za upoznavanje.

U početku je osjetio trnce, hladan osjećaj, ali koji se polako, ali neumoljivo pretvarao u peckanje gdje god je paklena vatra dotakla meso. Q je poput većine sa kojima sam upoznat – konjska pila kao osnova i razni izmjenjivi vrhovi ili sedla dizajnirana da izazovu bilo gdje, od nelagode do nesnosnog bola. Moje sjećanje se vratilo u stvarnost kada se uključila električna energija svake od metalnih ploča. Nije baš realno, ali onda "ludi naučnik" nikad nije realan."Postavljanje" me je zainteresovalo. Razlika sinoć je bila u tome što je područje sedla sada uključivalo čep i dva komada metala duž bočnih strana konja koji dolaze do gornje ivice dva komada drveta, ali se ne dodiruju.

Njen opis onoga što se radi i kako se to osećalo dodaje takav osećaj "biti tamo". Nisam rob ili podložan pa ne moram tražiti dozvolu da svršavam, ali sam to držao u tajnosti jer nisam želio da Q-ova glava otekne misleći da je samo stavljanje u intenzivnu restriktivnu i neugodnu poziciju dovoljno da me oslobodi .
Trebalo je četiri nanošenja, ali postoji samo malo gužve od moje Mons Venus do V gdje mi remen za tange, kada nosim donje rublje, ide između mojih nogu s leđa. Nisam mogla čak ni skočiti ili se izvijati od bola kao kad mi je samo vrući vosak kapao na grudi.
Sinoć smo predstavili njegovu najnoviju kreaciju — drvenog ponija sa električnom grivom. Q je olabavio konopce povlačeći moju bradavicu dovoljno da mi je mogao gurnuti grudi unazad podižući i oslobađajući pritisak na moj klitoris šta reći nekome sa kim izlaziš.
Dalje je rekao da će me pustiti kad prođe moj drugi sat kako bismo mogli večerati prije nego što nastavimo sa igrom. Ne znam koliko sam vina progutao, mislim da je većina prosula strane mojih sada bolnih usta zbog O-prstena i neprirodnog naginjanja vrata i glave unazad.

Zatim je zakačio tanku uže od jednog od mojih usana, provukao je ispod dna poprečnog dijela konja, a zatim je zavezao za prsten kroz moje usne s druge strane konja. Uzica je bila elastična poput bundži užeta, tako da sam mogao donekle ispraviti leđa prije nego što se užad dovoljno istegne da povuče nazubljene metalne stezaljke koje grize i kidaju u nježne, osjetljive bradavice. Ruke su mi bile vezane iza leđa i povučene prema gore taman toliko da se nagnem naprijed, vršeći veći pritisak na moju macu i klitoris.
U početku je postojao samo osjećaj nalik golicanju. Stidne dlake su mi elektronski uklonjene odmah nakon fakulteta.
Sve što mogu reći je hvala Bogu što ih nije koristio na meni. Tada mi je Q rekao da sam jahao nešto više od sat vremena, što sam mislio da znači da će početi da me poništava, ili barem isključi struju na mom šupku, pički, klitorisu i bradavicama. Opet, osim mučnih metalnih stezaljki koje su grizle moje meso, u ovom trenutku nije bilo ničega posebno drugačijeg od ostalih vožnji ponija.
Nije bilo spasa od bolnog osećaja pečenja nalik rastopljenoj lavi. Gotovo sam siguran da se nisam onesvijestio jer se maglovito sjećam bolova u bradavicama koje su eksplodirale jednom kada sam sigurno povukla jednu ili obje stezaljke sa bradavica povlačeći unazad pokušavajući ublažiti stres na vratu i donjem dijelu leđa.