Mobilna stranica za upoznavanje

Katie je stenjala i mjaukala od oduševljenja dok je gledala izopačenu scenu koju je režirala. Djevojke su o nečemu brbljale, a ja sam odvojio nekoliko trenutaka da se prisjetim dana.
Povukla je ručicu i gurnula naslon sjedala prema dolje tako da je bio ravan, zbog čega je Gina morala skočiti do sredine zadnjeg sjedišta. Nastavila je stenjati dok joj je mokraća nastavila teći, ali sada su joj se oči otvorile i vidjela je Katie kako zuri u nju očima punim požude, i čula je Kejtine riječi i zvuk njenog masturbiranja. Gledao sam naprijed pa nazad. Zatim, nadajući se da niko iz auta oko nas ne gleda, odgurnuo sam Kejtine nesposobne ruke i izvukao svoj poluuspravljen kitu. O da!”. Gina, bio sam siguran, nije imala pojma o Katienom interesovanju, i mislio sam da je to nekako učinilo mnogo zanimljivijim.

Mogao sam osjetiti kako mi orgazam počinje graditi, i znao sam da neće proći mnogo prije nego što ću joj prskati grlo svojom bisernom spermom. Gledala je Katie u oči i nastavila tiho stenjati dok ju je Katie nagovarala. oh Katie mobilna stranica za upoznavanje. Dakle, krenula je u pravu stvar, pomislio sam, i dalje žonglirajući gledajući cestu i posmatrajući njih dvoje. Izvlačeći oštru tečnost iz tkanine, osjećajući kako mi curi niz zadnji dio grla. Lizala ih je i sisala do suha, uzimajući do posljednje kapi, uživajući u slanom okusu moje mokraće i Gininog znoja, završavajući tako sa Gininom krutom bradavicom čvrsto zaključanom između njenih usana. Pogledaj da li ima šoljica ili bilo čega što možeš koristiti.”“Ohhh”, zastenjala je, “Ovo je stvarno sranje.”Ali ona se sagnula i počela da pretura ispod sedišta.“Katie, kako si?”upitao sam gledajući u nju.