Damon i elena zabavljaju se u stvarnom životu

Premjestio sam se dok joj se bradavica nije našla među mojim usnama i nježno je povukao, prelazeći jezikom po cijeloj njenoj areoli dok nije zastenjala i izvila leđa, dodatno pritiskajući grudi na moja usta. Počeo sam da guram, ritmično. Privila se uz mene, gotovo u očaju, posljednji put. Bili smo prijatelji kroz pola tuceta veza. Sutradan sam se udala.
Stigli smo do mojih prijatelja. Podigla je koljena sve dok joj nisu bila skoro ispod pazuha, omogućavajući mi potpun i nesmetan pristup njenom tijelu.
Polako se izvijala na haubi automobila, a ruke su joj sezale iznad glave do vjetrobranskog stakla. Sljedeće čega se sjećam, svi smo se uputili kod prijatelja da nastavimo zabavu. Posegnula je iza mene i uhvatila me za leđa, zarivši prste u moju kožu.

Moj kurac je bio tvrđi nego što je ikada bio. Kada sam se vratio sa medenog meseca, prijatelji su mi rekli da je iznenada otišla iz grada i da niko nije znao gde je. Sljedećeg jutra namjeravao sam oženiti jedinu djevojku koja me je ikada natjerala da se skrasim i znao sam da sam trebao biti oduševljen, ali nisam mogao ni malo da se osjećam kao da je ovo smak svijeta.

Konvulzivne kontrakcije njene vagine bile su previše za mene da podnesem i u naletu se moj orgazam srušio svuda oko mene brizgajući spermu duboko u njenu pičku iznova i iznova u fontanu koja skoro nikad ne prestaje. Podigao sam se kako bih mogao dublje i brže zabijati. Slično žaljenje...jedina razlika je što se ona udavala...još mi nedostaje.to je veoma lepo ispričana priča. Dozivala je moje ime, izvijajući leđa i grčeći mišiće vagine dok je dozvoljavala da joj orgazam prelije po tijelu, dršćući dok joj je cijelo tijelo reagiralo. I evo je, jedina djevojka kojoj je dozvoljen ulazak na ovu momačku zabavu, prava cura koja je skoro bila jedan od momaka.

Trebao sam se vjenčati sljedećeg dana, a Michelle je bila moja najbolja prijateljica.Šta god da sam uradio, bez obzira ko je saznao ili ne, ovo će na kraju povrijediti ili moju ženu ili najbolju prijateljicu. Pogledala me je preko ramena dok je odlazila znajući da buljim u njeno okruglo dupe, uvučeno u njene crne čipkane gaćice koje su se stezale i otpuštale svakim njenim korakom damon i elena zabavljaju se u stvarnom životu. Momci su počeli skandirati i urlati. Nikada se ranije nismo ljubili u usne, ali u trenutku kada su naše usne dodirnule bilo je kao da se neka ogromna brana sagušenih emocija srušila. Posegnuo sam za njezinom glavom i nježno je vodio prema svom kurac. Pogledao sam okolo tražeći neko malo udaljenije mjesto i klimnuo glavom prema garaži iza stana. I vjerovatno me je upravo ta istina dovela u plavi funk. Stigao sam do nje i stao iznad nje. Nijednom nije prekinula pogled dok se polako saginjala, gurajući ih preko bokova i spuštajući se na pod. Dozvolite mi da objasnim Michelle. Grudi su joj stajale ponosno, male čvrste i sa dugim tvrdim bradavicama za gumicu. Veče je odmicalo. Zurio sam u Michelle.
Izašla je iz farmerki, a zatim se polako udaljila od mene do jednog od automobila parkiranih u uglu. Nestrpljivo je podigla bokove, pomažući mi da skinem njenu posljednju preostalu odjeću s tijela, ostavljajući je golu u autu.

Bilo je to veče pre mog venčanja. Posegnuo sam za njenom glavom kao davljenik koji drži splav za spašavanje i povukao njenu glavu prema svojoj, priljubivši svoje usne uz njene sa strašću koja je sigurno ostavila modricu. Za sat vremena, ozbiljno sam zujao. Natjerali su me da obučem suknju sa plavom perikom i da plešem na stolu noseći bijeli grudnjak koji su punili salvetama. Bila je seksi, duhovita i inteligentna, ali iz raznih razloga nikada nismo imali nikakvu hemiju.