Zabavljanje sa doktorom quora

da li zona rata bakalara ima provodadžisanje

Dok je silazila sa stepenica, njena stopala su došla u dodir s tankim perzijskim tepihom, očigledno tu da bi pružila utehu naspram grubih sivih ploča koje su nizale pod. Ona koja je za tako kratko vrijeme uspjela postići toliko za sebe sigurno je znala kako riješiti njihove probleme, ili je barem mogla dati neki savjet. Volim da se osećam malom, volim da mi se govori šta da radim, jednostavno volim sve to...

Svaki alarm u kući je trebao biti isključen, osim alarma na zaključanim vratima. Dok je podigla pogled, ugledala je siluetu, nepogrešivu, impozantnu, ali nemoguće odrediti njen izraz. Konačno se smjestila na najniži od tri i otvorila ga.
Sarah je oduvijek bila pomalo noćna sova i znala je da je nekoliko sati daleko od toga da bude spremna za spavanje. Ovo izvlačenje je bilo tvrđe od ostalih i škripalo je dok je pokušavala da ga olabavi.
Ugurala ga je unutra, gurnuvši i najmanji naznak otpora koji je brava pružila prije nego što je čula kako uredno škljocne u otvor. Ustala je i razmislila na trenutak.
Krišom pogleda da provjeri da li je sama, otvorila je gornju ladicu. Fiona je oduvijek bila radoznala, pa nije bilo iznenađenje vidjeti da je željna saznanja šta se krije iza zaključanih vrata, ali bila je iznenađena koliko je bila blizu saznanja. Zakoračila je unatrag, vratila se na prostirku koja je ležala na dnu stepenica i zakoračila u stranu, još uvijek previše nesigurna da bi čak i pogledala sestru u oči. Znala je da ne bi trebala biti tamo, narušavala je Sarinu privatnost.
Htjela sam vam ovo na kraju pokazati, tako da je barem sada otvoreno."nasmiješila se, "Šta misliš?"Fiona je još jednom pogledala po prostoriji, barem ovaj put su bila upaljena svjetla i mogla je sve to uzeti zajedno, bilo je zaista impresivno, istovremeno zavodljivo i zastrašujuće, očito nije bilo pošteđeno troškova."Iskreno..." počela je, "Prilično je neverovatno, mora da je koštalo čitavo bogatstvo!"Sarah se nasmijala: "Da, nije bilo jeftino, ali ne vjerujem u dobivanje bilo čega osim najboljeg u svakoj situaciji, koja je poenta?""Valjda nisam baš toliko iznenađena", priznala je Fiona."Pa, uvijek si bio siguran u sebe, uvijek znao šta želiš i uvijek si znao kako to postići. Nije znala šta da radi ni gde da se smjesti, samo je zurila u pod pred sestrina stopala, diveći se tamnocrvenom laku njenih prstiju i nadajući se, nadajući se, da je ovo san, neka strašna noćna mora, a ne stvarnost.
Sarah se nasmiješila, što je Fionu začudilo, ispustila je mali smijeh, ali ga je istog trena progutala dok je stidljivo pogledala u sestrine oči."Ne brini, nisam ljuta ili tako nešto."Sarah je željela da uvjeri svoju sestru, jer je to ipak bio dio njenog života za koji je na kraju željela da Fiona zna, tako da nije bilo vremena poput sadašnjeg."Trebao sam znati da bi ostavljanje zaključanih vrata za tebe bilo kao crvena krpa za bika. Udarac ga je jako pogodio i iako je prilično brzo uspio pronaći drugi sličan posao, nikada ga zapravo nije prebolio. Uključila je svoj kompjuter i postavila sigurnosni sistem svog doma. Bilo je to na ovom mjestu gdje je bila najsigurnija, najviše kontrolisala, i to se pokazalo. Ova stolica je napravljena od jakog, tamnog drveta, sa visokim naslonom i ukrašena šarama i slikama za koje bi majstoru trebalo mnogo vremena i energije da ih stvori. Još jednom je upalila telefon prema stepenicama, prije nego što je ugasila svjetlo i naslijepo krenula prema izlazu. Siguran sam da možemo nešto riješiti bez potrebe za stručnom pomoći."Dok su sestre sustizale jedna drugu, osetile su kako se ponovo rasplamsava veza koja je bila jaka od detinjstva. Izašli su na ručak i obavili kupovinu gdje je Sarah, uvijek željna da potroši novac na one koje voli, svoju sestru darivala odjećom, parfemom i nekim seksi donjem rublju za koje je znala da nikada ne bi kupila za sebe.

Fiona je ostala mirna, njena smirenost je uvijek bila jedan od njenih atributa, "Kunjaš se?"upitala je: "Samo gledam, nisam navikla da ostanem nigdje tako velika. Bukvalno ništa zabavljanje sa doktorom quora. Za nekoliko minuta nakon što su ušli kroz vrata, oboje su otišli u krevet. Počeo je češće da pije, a "radio do kasno" ponekad ga Fiona nije viđala danima. Fiona je stajala s ključem u bravi, spremajući se da je okrene. Ako je Fiona prošla kroz vrata, Sarah bi bila odmah upozorena, a signal sigurnosne kamere bi išao pravo na njen telefon. Nogom je osjetila hladne pločice prvog koraka i znala je da je skoro slobodna. Ostavila je ključ na tlu ispod ormarića i ušla u svoju kućnu kancelariju. Brzo, dok joj je srce snažno kucalo u grudima, izvadila je ključ da li zona rata bakalara ima provodadžisanje.
Zidovi su bili slično tamni, uglavnom obojeni crnom ili crvenom bojom i na mjestima ukrašeni podstavljenom kožom.