Koja pitanja postaviti tokom zabavljanja

Moja drugarica je bila ideja da se slikam jer se vraća kući na ljeto.

"Gdje je kamera?"upitala je bez ljubaznosti. Vidio sam njen pogled nekoliko puta i on se izokrenuo do zbunjenosti. Otprilike je mojih godina. Znao je da će dobiti njegove slike. Gledao sam kako će otići do šanka i uzeti piće ili cigaretu ignorirajući mene. Nisam to mogao reći princezi."Ne...mislio sam na kartu.
Počeo sam da je jedem napolju kao da se godinama nisam jebao. Nosila je kariranu suknju kao da pokušava biti školska djevojčica...osim bez gaćica.
Poznavala me je samo preko mog drugara i bez obzira na sve što je znala, mogao sam ih poslati Joeu Francisu ili nekome. Ubrzo sam čuo zvuke njenog hrkanja. Molimo vas da to ocijenite na kraju.* Znam da ste to već čuli i na ovakvom sajtu... Dok je skidala bluzu... Tada sam primijetio kako se ona ljubi. *Pozdrav svima. Hvala na slikama."Uh oh. Nisam bio dio zabave. Više je izgledalo kao da je uživala u pažnji i da joj se zapravo svidjelo.Čim sam osjetio da mi se kurac približava... Nisam bio siguran koliko me dugo sisala....ali molila me da svršim za nju. Stalno je ponavljala taj potez uzimajući još malo prije nego što sam postao nestrpljiv koja pitanja postaviti tokom zabavljanja. Pokušao sam ignorirati moj penis stvrdnjavanje dok su je različiti momci počeli zanositi.

Suprotno vjerovanju... Bio je nabijen.....možda mu je i ona bila ljubavnica. Zatim sam gledao kako polako skupljaju odjeću i spremaju se za odlazak. Ispostavilo se da je voljela da se igra sa svojim stražnjim čepom dok je imala telefonski seks sa svojim tatama.
Neki od cumshotova su u najboljem slučaju bili u tragovima, dok su se neki činili kao da nisu svršili nedeljama. Vratit ću je kad se vratim sa ljetnih raspusta.""To ne zvuči fer.

Bilo je preblizu odbacivanju tereta prije nego što sam počeo govoriti kao magarac."Da kurvo....progutaj sve i dobićeš šta želiš.....dobićeš kartu....ali ja ću ti svršiti u grlo."Nije se vratila. Izgledala je kao prava žena na misiji.