Kako izračunati starost Zemlje radiometrijskim datiranjem

žena škorpion izlazi sa muškarcem strijelcem

Ne mogu a da ne zaplačem dok se tvoja usta ponovo stežu na mojim grudima, i zamalo se povuku, zabacujući moju glavu od zadovoljstva. Iako sam nameravao i ovo da izvučem, da usporim naš ritam i produžim naše zadovoljstvo, ne mogu.
bespomoćnog i željnog. Osjećam kako se moje vlastito tijelo steže kao odgovor na tvoje, i znam da, iako ne mogu doći do vrhunca na ovaj način, sigurno mogu uživati ​​u tvom.Čujem kako gušiš riječi blizu mog uha, "Molim te, ne prestani..." i smiješiš se, stežući se oko tebe bez gubljenja ritma. Razmišljam da jače grizem, ali odlučim da se ponašam u ovom trenutku, umjesto da te opkoljavam i naginjem naprijed dok moje grudi ne okrznu tvoje lice. sećam se tvojih tako davno reči: "Voliš da me gledaš kako ulazim u tebe", dok ti držao me za kukove i zabio se u mene. nježan kontrast žestokom ritmu naših kukova kako izračunati starost Zemlje radiometrijskim datiranjem. Gledam te kako me gledaš, gola, tvojih očiju tamnih od želje. Dah ti je sada malo brži i nasmiješi me dok lagano zatvaram zube!- tako lagano- oko tvoje bradavice, i osjećam kako skačeš.

Klečim nad tobom, smijem se, uživam u tome što ne znaš šta slijedi, i što ne možeš da me dodirneš onako kako ti lice pokazuje da bi tako voljela. ne dozvoljavajući vam da prodrete, ali dovoljno da osjetite koliko ste blizu, moje grudi su još isti milimetar van domašaja.... Nasmejem se kad te vidim takvog... Povremeno ću stati, samo da gledam tvoje oči kako se otvaraju i pronađu me prije nego što ponovo posegnem dolje i uzmem tvoja jaja u svoja topla, čekajuća usta žena škorpion izlazi sa muškarcem strijelcem. Tvoja bradavica je sada pod mojim jezikom i ja je malo kotrljam, osjećam da se još više zateže i kušam so tvoje kože. Jednom sam ti rekao da me tjeraš da ležim pred tobom i da pokorim svoj trbuh, a da u isto vrijeme uhvatim tvoje grlo u svoje čeljusti i grizem dok ne znaš da mogu jače zagristi. Dok ne čujem prepustiš se, čuješ kako ti glas puca, samo malo dok kažeš "molim te".