žena škorpion izlazi sa muškarcem strijelcem

Hteo sam da prestanem da budem vojnik kada Japan bude slobodan i da podignem njih i sad sam tu i ne znam da li su bezbedni ili cak zivi. Vidjela sam da je manji požar pogodio druga mjesta i više ih nije bilo.
U mislima je ugledala konja crnog kao ponoć, njen divni sluh je detektovao zvuk nečega što polako dolazi prema njoj žena škorpion izlazi sa muškarcem strijelcem. Ako i dotakne očito je zabrinut za nešto ili za nekoga.

Vjerovao si mladoj ovdje i vjerovao si svojoj braći po oružju, ona će biti ista. Rekla je: "Vidjela sam da vatra dolazi s neba i pogodila veliku šumu kada je vatra pogodila šumu, bacio me je na zemlju jak vjetar koji je čupao drveće sa zemlje blizu vatre.

Vatra je učinila da se sunce sakrije iza crnih oblaka i sve što vatra nije izgorjela bilo je zamrznuto kada je dim sakrio sunce iza sebe. Prišavši bliže, upitao je: "Kako bi se zoveš?"Ona je odgovorila: "Zovem se Taninianna i uskoro ću biti mudrac. Samo želim da se vratim, ti i svaka osoba ovdje možete se jebeti koliko god me briga."Nije bio raspoložen za, ti si naša herojska linija. Rekao je: "Šta je to samo mač, znam da je vrlo nečasno razbiti katanu, ali nas to neće ubiti."Zilvra je uzvratila: "Ako tako razbijete magično oružje, ono će eksplodirati i ubiti nas. Mali mudrac je rekao: "Zatvorite oči i otvorite um, a trag na vašim grudima će dovesti vašeg konja do vas."Zilvra je u početku bila u nedoumici, ali kada je pomislila na sve stvari koje je videla da Henri radi sa svojim oznakama, učinila je kako je mali mudrac rekao i zatvorila oči i pokušala da otvori um.

Rekao je: "J'ai oublié comment elles sont belles."Znala je da on uglavnom razgovara sam sa sobom i rekla je: "Lijepo je zvučalo šta god da je bilo."Zilvra je pomislila: 'Nikada ga neću razumjeti ako ne stavi taj prokleti prsten.'Henri je spustio pogled na prsten i razmišljao o tome da ga stavi i čuo nešto iza sebe, okrenuo se i vidio je kako stoji tamo s mačem u ruci. Anđeo će vezati sve one koji ti se zakunu na lojalnost."Vilica mu je pala dok je rekao: "Umukni, jebo te! Jesi li upravo rekao da će ih anđeo vezati?"Samo je klimnula glavom dok je on sada potpuno izgubljen nastavio: "Hoćeš li mi reći da me anđeo čuva?".

Afron se okrenuo Zilvri koja je htela da juri za njim i rekao: "Ostavi ga mladog, moramo da razgovaramo. Strogo je pogledala Afrona i upitala: "Kako ću poznavati ovog tajanstvenog čovjeka? Onoga koji mi je namijenjen? Šta će moj žig ili oznake učiniti za mene? Zašto je nazivaš budalom? Lloth je mnogo stvari samo budala nije jedan."Afron se nasmiješio i rekao: "Po njegovom dodiru ćete osjetiti veliku privlačnost kada vas dodirne.

To mi je rekao Veliki Stvoritelj,tako ćeš doći do njegovog doma i ako je tamna djeva u pravu onda ćeš naći ono što zaista želiš. Otišao je da uđe i vidio Zilvru kako pokušava natjerati konja da ga ne prati.
Znala je da on ima sestru i znala je da nimalo ne liči na njegovu sestru. Henri se okrenuo i posmatrao kako se konji približavaju devojčici i ona pruža nekakvo voće za konje, slično kao što bi jabuku za konja na zemlji. Nisam heroj i ne zelim da budem,zasto me svi tako gledaju?samo pokusavam da ostanem živ i da se vratim kući."Nije joj se svidjela pomisao da se drugi petljaju s njenim životom, a kamoli o boginji, ali znala je da mudrac nije lagao kada je rekla da će smak svijeta i nije imala namjeru da bude tamo kada dođe.

Mladi mudrac ga je pogledao i ravnodušno rekao: "Onda si nas sve prokleo na smrt. Mislila je da supruzi nisu muškarci, nijedan Drow mužjak nije imao pravi karakter da bude nešto više od oslobađanja od stresa bez obzira koliko dobro izgledali. I Afron i ja smo imali viziju vatre koja pada s neba i koja sve spaljuje."Henri je promukao mozak pokušavajući da zamisli šta bi to moglo biti i upitao: "Možete li da opišete tačno šta ste videli?"Imao je loš predosjećaj o onome što će čuti. Nećemo svi doći samo oko milion od svih rasa, ostale će biti obnovljene na Zemlji, mi ćemo novu Zemlju učiniti većom Zemljom na kojoj ćemo svi mi živjeti."Henri je pognuo glavu i pitao se koga je to naljutio da ima težinu dva sveta na svojim ramenima, a kada će ovo sranje konačno završiti, brzo je ostarilo. Ti vilenjaci bi bili prvi talas koji bi ušao u novi svet koji su mudraci i proročišta viđali poslednjih 1500 godina. Afron je rekao, "Jedino što treba da uradi je da drži tvoj mač i primi tvoj žig.
Oh, kad izađete iz šatora skrenite desno i spustite se do čistine."Zilvra je izašla iz šatora i ugledala ženu kako sjedi i bulji u nju s potpunom mržnjom u očima i skrenula desno hodajući u smjeru koji joj je rečeno. To sam vidio."Henri je razmišljao: 'Moglo bi biti nešto, kao ono što je ubilo dinosauruse.'Bilo kako bilo, zaglavio je pokušavajući da spasi ove ljude i pitao: "Koliko dugo do ovoga? Koliko godišnjih doba? Šta će se desiti sa mojim ljudima kada stignete, mislim da vam nećemo samo dati našu planetu."Mladi mudrac se nasmiješila jer je znala da će učiniti ono što je trebalo i odgovorila: "Ovo će se dogoditi skoro osam u osmoj sezoni. Stavio je mač u korice i vratio se da gleda konje, bili su zaista prekrasni. Nisam dugo za ovim carstvom i biću jedan od prvih u obnovi. Konj je stao i Zilvra je vidjela gdje mu je ruka, ubola ga je u rebra i rekla: "Ne bi."On se samo nasmiješio rekavši: "Valjda nikada nećemo saznati, sada hoćemo."Unutra smo našli Afrona kako razgovara sa Zivinom i ponovo pokazao na pod. Afron je rekao: „Možeš izaći i otići i umrijet ćeš sa nama ostalima ili možeš krenuti u najveću avanturu u svom životu i pronaći onoga koji će biti za tebe i voliće te, takvu kakva jesi.