Francuski šou za upoznavanje

da li se Mason Ramsey zabavlja sa bilo kim

Isključila je iPad i ustala. Shvatio sam da je to prilično privatno dvorište francuski šou za upoznavanje. Natalia je bacila pogled na iPad i ugledala sliku kurca na ekranu na kojoj je pisalo "jedva čekam drugi krug" sa namigujućim licem. Ništa mudrije, Natalia je duboko poljubila Courtney i zagugutala."Pa, izgleda da sam prilično propustio zabavu", rekao je dubok glas, zapanjivši Nataliju. Previše sam uživala."Kortni je namignula. Odlučila je da bi se mogla malo više zabaviti s ovim i tiho se vratila u spavaću sobu. Bilo je zaista ogromno.
Kortni je zaključila da su otišli na još jedno poslovno putovanje, kao što su to činili nekoliko puta mesečno. Kada je Natalia kliknula na sliku, shvatila je da se radi o video snimku, gledala je kako Kortni prsta po pički za svog muža. Bila je druga sedmica juna i Kortni je izlazila do poštanskog sandučeta da proveri da li je mali paket koji je čekala nekoliko dana. Nikad nije bila tako agresivna i čisto seksualna.
Milovala je svoje prelepe sise kada je podigla pogled i ugledala svog muža kako bulji kroz kuhinjski prozor. Njih dvoje su se potpuno iscrpljeni srušili na krevet za goste. Primijetila je upaljeno svjetlo u Kortninoj kući, ali nije ni pomišljala da bi je mogli vidjeti dok je bila u dvorištu."Dakle, možete vidjeti u cijelo dvorište iz svoje kuće?"Natalia je pitala "Ne brini, neću nikome reći. Kortni se spremala da siđe niz stepenice kada je primetila Nataliju kako bulji u fotografiju muža na ajpedu. Natalia je slušala da čuje kako tuš i dalje teče i znala je da ima nekoliko minuta prije nego što se Courtney vrati. Spreman sam."Natalia je nervozno povela put do svoje kuće. Počela je da se migolji i probudila se i zatekla muža kako joj polako i senzualno liže macu da li se Mason Ramsey zabavlja sa bilo kim.